Articole
15-11-2015

Programul fiecaruia dintre noi e, de cele mai multe ori, un mic haos din care incercam sa nu ratam prioritatile. Iar in graba care ne caracterizeaza adoptam solutii de-a gata, pe care le descoperim share-uite de prieteni, pe site-uri mai mult sau mai putin specializate etc. Circula atat de multa informatie pe subiectul vietii sanatoase incat te intrebi: Daca e atat de simplu sa traim armonios azi si avem totul la indemana, de ce ne iese atat de greu?

 

Ca in orice lucru care se invata, iti propunem un accelerator: o sinteza de solutii certificate pe toate palierele – de la hrana, la emotii; si de la fizic, la spiritual – pusa cap la cap si mai ales testata de Larisa Petrini, Corporate Wellbeing Strategist si Health Coach certificat de Institute for Integrative Nutrition din New York.

 

Care e diferenta majora, pe langa faptul ca vorbim de sfaturile unui specialist certificat? Ca, impreuna cu maximum alte 10 persoane, vei participa la prezentari si discutii one-to-one, aplicate situatiei tale specifice. Pentru ca, spune Larisa, bio-individualitatea ta, acel cumul de factori care te caracterizeaza, este baza de pornire catre un trai armonios. Iar tot ce vei afla va fi aplicat situatiei tale specifice in drumul spre o viata in care vei sti cum sa-ti alegi sanatos prioritatile – de la hrana la emotie, si de la fizic la spiritual.

 

Iti spunem ce am aflat noi intr-o discutie de maximum 20 de minute cu Larisa Petrini. Stiai ca:

 

  • Nu e deloc bine sa bei apa din sticle de plastic? La temperaturile la care sunt depozitate, aceste sticle emana compusi sintetici pe care ii asimilam.
  • Pana si oja de unghii trebuie aleasa cu grija? Substantele ei chimice ajung in sange.
  • Ordinea si echilibrul unei diete trebuie sa se reflecte pana in… dulap?
  • O viata sanatoasa inseamna obiceiuri sanatoase? Iar a crea noi obiceiuri e, de fapt, provocarea cu care incepe tranzitia ta.

 

Au fost doar 20 de minute.  Dar pe 21 & 22 noiembrie, la Creative Learning, Larisa Petrini va vorbi despre Nutritie & Wellbeing cate 6 ore in fiecare zi. Ne-am face curat in orice program sa o ascultam.

 

Cum va fi condimentata sanatos experienta ta? Vei descoperi toate aceste noutati intr-un spatiu nou, designish din Bucuresti, pe care ti-l vom dezvalui doar inainte de curs. Iar pauza de pranz te imbie cu: canapé de sfecla rosie coapta la cuptor cu branza chevre, anghinare si muguri de pin; tartar de somon fumé cu crema de branza si capere crocante; tofu caramelizat cu salata de cruditati.

 

Restul surprizelor la cursul de Nutritie & Wellbeing, pe 21&22 noiembrie.

O experienta completa de weekend pe care ti-o recomandam.

 

Te inscrii la contact@creativelearning.ro.

 
Larisa Petrini
 

Autor: Creative Learning

Fotografii: prin Larisa Petrini si Creative Learning

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24