Articole
27-04-2014

Daca viata ne arata cu certitudine cel putin un lucru, atunci acela este faptul ca niciodata, oricat de tineri ori de inaintati in varsta am fi, nu ne oprim din invatat. Nu conteaza daca esti deja o antreprenoare de succes, daca planuiesti sa incepi propria afacere sau sa te dezvolti pur si simplu in cadrul unei companii, trainingurile sunt esentiale pentru dezvoltarea profesionala a oricarei femei. Pe langa noile cunostiinte practice ori teoretice si oamenii interesanti pe care ai avea astfel oportunitatea sa-i intalnesti, diplomele obtinute pot reprezenta un atu profesional de care se va tine seama, cu siguranta.

Mai jos, am realizat o lista cu traininguri si cursuri considerate utile care urmeaza sa aiba loc in luna mai, deci inca mai este timp pentru inscrieri.
 

#1 Luarea deciziilor in pozitii non-manageriale
 

Organizat de APT si avand-o ca trainer pe Andreea Rosca, trainer softskills, acest workshop aprofundeaza domeniul tehnicilor si stilurilor decizionale, in conditiile unor pozitii care nu sunt de conducere. Workshop-ul promite insusirea unor abilitati de decision-making, identificarea factorilor care influenteaza deciziile profesionale si eliborarea de proiecte coerente specifice jobului. Worksop-ul este organizat pe data de 6 mai, avand pretul de 340 de lei.
 

#2 Managementul conflictului
 

Organizat tot de APT in colaborare cu Andreea Rosca, acest curs se adreseaza oricui isi doreste sa invete cum sa managerieze un conflict, fie el in viata profesionala sau personala. Pentru rezolvarea oricarui conflict, de orice natura ar fi acesta, este nevoie de creativitate, disciplina si deschidere. In orice comunitate/societate este absolut normal sa apara conflicte de tot soiul atat timp cat fiecare dintre noi este si se intalneste cu o individualitate diferita. Managementul conflictului promite sa-i invete pe cei interesati aspectele pozitive si negative ale unui conflict, tipurile de conflict, cele 5 etape ale conflictului si modalitati de interventie in rezolvarea conflictelor. Cursul se va desfasura intre 8 si 9 mai si are un pret de 1 270 de lei.
 

#3 Abilitati de coaching pentru manageri
 

Organizat de Hart si avandu-i ca traineri pe Rodica Obancea si Ioan Micut, cursul se adreseaza managerilor si profesionistilor cu o agenda zilnica deosebit de incarcata prinsi insa intr-o rutina profesionala care nu le mai aduce succes. Cele 2 zile intensive de lucru vor fi dedicate clarificarii si practicarii modului in care un manager poate aborda o pozitie de coach in relatie cu cei din jurul sau. Practica abilitatilor de coaching este practica managementului delegativ. Cei interesati vor invata modalitati practice de a dezvolta responsabilitatea, autonomia, centrarea pe rezultate a activitatii proprii si a colaboratorilor. Cursul se desfasoara tot intre 8 si 9 mai si are un pret de 600 de Euro.
 

#4 Excelenta in comunicarea cu clientii
 

Organiza de Dynamic Learning cu Alexandra Cernian si Daniela Gheorghe ca traineri, acest curs se adreseaza tuturor celor care sufera de blocaje in comunicarea cu proprii clienti ori colaboratori. Principalele obiective ale cursului sunt reprezentate de imbunatatirea abilitatilor de ascultare activa si comunicare asertiva cu clientul si imbunatatirea abilitatilor de persuasiune. Acest curs poate fi organizat si in-house, la cerere. Excelenta in comunicarea cu clientii se va desfasura intre 19 si 20 mai si are un pret de 270 de Euro.
 

#5 Inteligenta emotionala
 

Organizat de Human Performance Development International si Alexandru Busila, acest curs se adreseaza celor care sunt constienti de existenta mai multor tipuri de inteligenta si doresc sa afle cum sa-si gestioneze si sa-si creasca propria inteligenta emotionala. Aceasta cuprinde elemente esentiale precum: intelegerea mai buna a propriilor emotii, gestionarea eficienta a emotiilor si cresterea calitatii vietii, intelegerea mai buna a celor din jur si un confort ridicat in relatiile interumane, precum si crearea de relatii mai bune la toate nivelele cu cei din jur si cresterea productivitatii, odata cu imbunatatirea imaginii personale. Cursul se va desfasura pe data de 22 mai si are pretul de 120 de Euro.

Foto: evolllution.com

 

Autoare: Carmen Rotaru

Redactor Femei in Afaceri

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24