Articole
07-05-2015

Fundatia Calea Victoriei te asteapta in luna mai cu o diversitate de cursuri adresate schimbarii personale si cunoasterii sinelui. Privim primavara ca un moment de energie si entuziasm potrivit pentru a explora noi oporunitati.

 

Storytelling In Public Speaking, Din 8 Mai - Cand le vorbesti altor oameni – prezentari la locul de munca, discursuri la conferinte si evenimente speciale sau pentru motivarea echipei – si vrei sa convingi sau sa inspiri, nu exista tehnica mai potrivita decat povestirea. Invata sa devii un povestitor de succes!

 

Schimbarea in bine–Managementul Schimbarii, din 13 Mai - Daca muncesti din greu, daca esti ambitios sau ti-ai pierdut motivatia pe drum, daca vrei sa fii un pic mai productiv sau fericit, sa incepi, sa continui sau sa mentii o schimbare pentru o viata personala si profesionala mai buna, atunci vino sa povestesti si sa afli mai multe despre Schimbare: ce inseamna si cum se intampla.

 

Calea spre fericire si Echilibru interior, din 19 Mai – Poate crezi ca fericirea este ceva care pur si simplu ti se intampla. Insa fericirea poate fi chiar un domeniu care se invata, in care te poti perfectiona si care isi arata utilitatea atunci cand incepi sa-l aplici in viata. De la cum sa cultivi recunostinta pana la cum sa-ti recunosti bogatia launtrica, de la cum sa faci mici schimbari frecvente in cotidian pana la cum sa atribui semnificatii profunde lucrurilor care ti se intampla, gama de metode care ne pot apropia de fericire este foarte vasta.

 

Atelier de Leadership, din 25 Mai - Acest curs se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa afle cum pot coordona persoane, echipe sau proiecte, dar mai ales cum pot face leadership cu propria persoana. Se poate spune despre leadership ca este in fond o stare de spirit. Nu conteaza unde te afli din punct de vedere ierarhic, adevarul este ca poti influenta lucrurile din orice pozitie, atata vreme cat intelegi notiunile de charisma si inteligenta emotionala in leadership.

 

Inscrierile la cursuri se fac la contact@victoriei.ro

Mai multe detalii la  www.victoriei.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24