Articole
01-03-2016

GEYC invita tinerii din Bucuresti sa dobandeasca competente avansate de management de proiect, marketing digital si resurse umane In cadrul celei de-a treia editii a programului SMARTER Academy.

30 de burse sunt disponibile pentru cei care vor sa profite de aceasta alternativa pragmatica la masteratele in domeniu, chiar inainte de a fi finalizat studiile de licenta.

 

Termen limita pentru inscrieri: 20 martie 2016

 

Pana pe 20 martie 2016, tinerii aflati in Bucuresti se pot inscrie la 3 module de formare menite sa le creasca sansele de intrare pe piata muncii sau posibilitatile de a-si deschide o afacere. Management de proiect, digital marketing si resurse umane reprezinta competente esentiale transversale indiferent de industrie. Cursurile SMARTER Academy sunt acreditate de PRISMA European Network.

 

Obiective specifice

• Stimularea spiritului antreprenorial a peste 15 tineri din Bucuresti, cu varsta cuprinsa intre 18-25 de ani, prin cresterea capacitatii acestora de a-si pune ideile in aplicare sub forma unor proiecte.

• Dezvoltarea capacitatii de gestiune a resurselor umane a peste 15 tineri din Bucuresti, cu varsta cuprinsa intre 18-25 de ani, prin intelegerea conceptelor cheie si familiarizarea cu instrumentele specifice domeniului.

• Dezvoltarea capacitatii de comunicare non-verbala, in scris, in public, prin retele sociale (marketing digital) si de negociere, in vederea cresterii sanselor de ocupare, pentru cel putin 15 de tineri din Bucuresti, cu varsta cuprinsa intre 18-25 de ani, atat pe piata muncii din Romania, cat si din Uniunea Europeana.

•Cresterea capacitatii antreprenoriale a cel putin 15 tineri din Bucuresti, cu varsta cuprinsa intre 18-25 de ani, prin dezvoltarea competentelor de comunicare organizationala si relatii publice.

 

Inscrierile se fac aici: http://www.geyc.ro/2016/02/smarter-academy-3.html

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24