Articole
14-01-2014

In weekend-ul 24-26 ianuarie, Institutul de Management al Artei organizeaza, la Bucuresti, Cursuri intensive de management al artei, dedicat pietei de arta romanesti. Sustinute de specialisti in domeniu - artisti, profesori universitari, colectionari, critici, curatori, galeristi, muzeografi, economisti si avocati cursurile ii provoaca pe iubitorii de arta sa ia contact cu mecanismele de functionare din culisele pietei de arta.

Cursurile intensive de management al artei,  program deja consacrat al Institutului, aflat in ianuarie 2014 la a XII-a editie, au un singur criteriu de selectie: pasiunea pentru arta.

Programul cursului este unul complex, interactiv, acoperind o paleta larga de aspecte ce alimenteaza piata de arta din Romania: elemente de istoria artei, curiozitati legate de capcanele pietei de arta, tururi virtuale in lumea colectiilor private, aspecte legate de legislatia comertului cu arta, dialoguri pe marginea valorii emotionale versus valorii investitionale ale unei opere de arta, discutii cu artisti contemporani, factori care influentează cota artistului pe piata interna si internationala sau modalitati de valorificare si valorizare a artei in societatea contemporana.

Institutul de Management al Artei este un proiect Artmark, ce isi propune sa aduca publicul din Romania mai aproape de scena artei romanesti prin programe cu rol educational. Inca din 2012, nume importante ale scenei artistice romanesti si internationale au impartasit cunostintele si experienta lor celor peste 350 de cursanti. In 2014, ca urmare a interesului crescut al publicului pentru acest gen de programe educationale, Institutul de Management al Artei isi extinde programul de cursuri si in tara. Primele cursuri nationale vor avea loc in primavara, la Cluj, in perioada 22-23 martie.

Absolventii cursurilor primesc un Atestat de participare. Programul complet pentru 2014, lectorii invitati, precum si detalii privitoare la inscriere (locuri disponibile, taxa de participare) pot fi consultate pe site-ul IMA: www.alegearta.ro

Autoare: Alina Burlacu
Editor Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24