Articole
15-09-2015

Cursul de Design Interior incepe la scoala Creative Learning pe 29 septembrie. Desi este doar al doilea an de cand a fost initiat, odata cu lansarea Creative Learning, cursul a ajuns la sesiunea cu numarul 5 si are deja aproape 100 de absolventi. Succesul de anul trecut a facut ca, in primavara lui 2015, sa se contureze doua grupe care au absolvit cursul in perioada primavara - vara. Iar pentru sesiunea care incepe acum, in toamna, mai sunt doar 7 locuri disponibile!

 

Gasesti toate informatiile despre programa, trainer, costuri aici.

 

Inscrieri la: contact@creativelearning.ro.

 
De ce iti recomandam sa urmezi acest curs?

 

  • Nu este doar un curs de "educatie estetica", ci unul in care ideile wow se intampla pe moodboard-ul tau. Vei lucra cu materiale, texturi, decupaje direct pe moodboard, dar si digital (cu ajutorul computerului, daca preferi sa rezolvi moodboard-ul astfel).
  • Nu iti irosim timpul cu vizite nesfarsite in showroom-uri, ci, pe masura aplicatiilor practice, primesti sugestii si recomandari punctuale de surse, materiale etc. Credem ca important e nu sa cunosti stocurile magazinelor de profil, ci cum sa imbini armonios si coerent stiluri, culori, materiale, texturi.
  • Vei schita proiectul de amenajare pentru casa unui client si vei invata cum ii identifici stilul, cum te mulezi pe universul lui si cum il redai intr-o amenajare.  • O grupa are maximum 23 de cursanti, care in timpul celor doua workshop-uri practice (cu o durata de 4 ore) se imparte in doua grupe mai mici. Pentru ca fiecare cursant sa primeasca atentia si timpul necesare din partea trainerului.
  • Cele 10 intalniri de seara nu se rezuma doar la prezentari de cazuri reale, exemple de amenajari si feedback, ci si la aplicatii practice, dar si mici teme pentru acasa, ce sunt discutate la urmatoarele intalniri sau la workshop.
  • Este un curs care te initiaza in designul interior. Te familiarizeaza cu o metoda, un stil si etapele de lucru, dar si cu sursele si resursele de care ai nevoie in acest domeniu.

 

Programa completa a cursului aici.

 Experienta ta
va fi una totala. De la locul in care se desfasoara cursul pana la pauzele de cafea. Echipa Creative Learning incearca sa gaseasca de fiecare data locuri noi, altfel, ca tu sa descoperi oaze designish ale orasului.  De exemplu, in sesiunea de primavara - vara a cursului, pe langa spatiul creativ de la Impact Hub Bucharest, workshop-urile de weekend au avut loc la IDA (Italian Interior Design & Architecture).

 

Noutatea cursului care incepe pe 29 septembrie va fi un atelier dedicat surselor (showroom-uri, shop-uri online, creatori  si producatori locali) care te vor ajuta in conturarea unui camin cosy, cu personalitate, sustinut de Designist: ti-au pregatit ponturi de piese faine, corpuri de iluminat si accesorii decorative pe care te poti baza in amenajarile in care te vei implica.

 

Mai multe detalii despre cum se va desfasura cursul aici. Iata si feedback-urile cursantilor.


Vezi si mai multe fotografii de la curs de pagina de facebook Creative Learning.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24