Articole
12-05-2014

„Profesionistul de succes din domeniul vanzarilor stie ca fericirea nu inseamna placere, ci victorie, ca, daca faci ceea ce trebuie sa faci atunci cand trebuie, vei fi, in cele din urma, capabil sa faci ceea ce vrei atunci cand doresti sa o faci. Si cel mai important lucru, profesionistul de succes din vanzari stie si intelege crezul vanzarilor: Poti avea tot ce iti doresti in viata daca ajuti suficiente persoane sa obtina ceea ce vor!“ (Zig Ziglar)


DESPRE AUTOR


Zig Ziglar (n. 1926) este unul dintre cei mai apreciati autori de literatura motivationala, o personalitate de talie mondiala, presedintele Corporatiei Zig Ziglar, cu sediul in Dallas, o organizatie al carei scop este acela de a ajuta oamenii sa-si utilizeze cu succes resursele fizice, mentale si spirituale.De acelasi autor, la Curtea Veche Publishing au mai aparut:
 Dincolo de varf (2000), Putem creste copii intr-o lume negativa! (2000), Secretul casniciei. Idila poate dura o viata (2001), Motive pentru a zambi (2002),Alte motive pentru a zambi (2007) si Gandeste optimist intr-o lume cenusie (2007).

 

Comanda cartea prezentata pe www.curteaveche.ro

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24