Articole
24-02-2013

Fundatia Calea Victoriei va invita din 3 aprilie 2013 la un Curs de Protocol si Bune Maniere, sustinut de Ana-Maria Karina Nagy.

 

“Protocolul” se refera la respectul manifestat fata de valorile individuale in detrimentul consumerismului promovat de teoria globalizarii. Unii il numim “respect de sine”, altii il numim “sapte ani de acasa” sau “bune maniere”.

 

Cati dintre noi stim Cum sa respectam valorile?

 

Putem sa oprim orice in lumea aceasta, mai putin o persoana care stie deja ce vrea. Daca ati sti dinainte cum sa procedati, nu v-ar fi mai simplu sa va descurcati?

 

Certitudinea locului de munca, la fel ca si promovarea in firma la care lucrati depind uneori de cat de puternica este maniera personala in care rezolvati toate taskurile.


Cunoasterea stratagemelor diplomatice va poate asigura o imagine personala de succes. Regulile de protocol dupa care s-au negociat politici internationale va pot asigura un networking profitabil dezvoltarii dumneavoastra ca individ si ca jucator in lumea afacerilor.

 

Tematici:

 

1. Arta conversatiei:

Introducerea, Valorile si calea de la Networking la Corespondenta


2. Arta statutului:

Plasamete strategice la mese festive, sedinte, reuniuni sau conferinte. Ce i se cuvine statutului cel mai inalt.

Politica salutului.


3. Arta echilibrului:

De starile de fapt ale pionilor internationali depinde soarta natiunilor. Starea de normalitate asigura in toate cazurile succesul. Aflam cum o dobanditi.


4. Arta cadourilor:

Este foarte important sa faci cadoul potrivit persoanei potrivite. E calul troian, sau e o solie de pace? E un instrument de seductie sau e cea mai mare insulta?


5. Arta strategiilor:

Aflati cum se aplica diferenta dintre “imi doresc” si “vreau” in atingerea obiectivelor de imagine si mult mai mult decat atat.


6. Silueta, Atitudinea si Simtul umorului.

 

Construiti-va cartea de vizita pe care o considerati potrivita obiectivelor dumneavoastra.

 

Durata cursului: 6 ateliere, costul: 300 lei. Pentru detalii si inscrieri puteti trimite un mail la contact@victoriei.ro

 

www.fundatiacaleavictoriei.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24