Articole
01-12-2014

Se apropie si finalul acestui an si, odata cu el, petrecerile de Craciun ale companiilor, ocazie pentru a-ti cunoaste mai bine colegii, sefii si a lega relatii intr-un mediu festiv si relaxat.

 

Atunci cand codurile vestimentare nu se mai aplica este destul de usor sa cazi in extreme si sa faci alegeri neinspirate, insa incearca sa iti pastrezi simtul critic si sa alegi doar acele piese vestimentare care stii ca te avantajeaza.

 

Nu uita ca te afli intr-un mediu business, asa ca incearca sa te feresti de rochii prea decoltate, materiale transparente sau tocuri prea inalte. Inainte sa iti alegi tinuta pentru petrecere intreaba-te daca te-ai simti confortabil sa faci si o prezentare in fata acelorasi persoane.

 

Asta nu inseamna ca trebuie sa iti alegi un outfit plictisitor. Exprima-ti personalitatea prin combinatii indraznete de culori si accesorii, insa pastreaza-ti eleganta si bunul gust in fiecare piesa!

 

De asemenea, doar pentru ca este Craciunul nu inseamna ca trebuie sa facem exces de haine in culorile rosu si verde, sclipici si alte materiale festive, dar care nu avantajeaza pe nimeni. Incearca ca pastrezi la minimum impletiturile traditionale, ghirlandele si alte materiale care isi au locul mai degraba in pomul de Craciun.

 

Daca sunteti informati asupra unui cod vestimentar, incearca sa-l respecti, daca nu, alege acele piese in care te simti bine, aranjeaza-te cu grija si nu uita sa te distrezi! Petrecerile de Craciun sunt ocazii foarte bune pentru a-ti cunoaste colegii mai bine, asa ca profita de aceasta ocazie pentru a avea un final de an memorabil!

 

Sursa foto: womensforum.com

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24