Articole
13-10-2014

Aceasta carte nu te invata cum sa nu mai ai parte de niciun refuz in viata, ci cum sa reduci refuzurile la jumatate.
Autorii scot in evidenta indiciile verbale si paraverbale care anunta un posibil „Nu“ si propun strategii de a reduce si chiar elimina obiectiile clientilor.
Cartea le va fi de folos atat agentilor de vanzari si specialistilor in comunicare si PR, cat si fiecarei persoane care doreste sa-si imbunatateasca relatiile cu semenii.

 

Harlan Goerger si Vincent Harris formeaza o echipa imbatabila, prin experienta acumulata ca traineri si consultanti in dezvoltarea si extinderea afacerilor.
Cei doi autori s-au specializat in decriptarea secretelor ascunse in spatele limbajului verbal si nonverbal si in gasirea resorturilor persuasiunii, pentru a reduce si chiar elimina rezistenta potentialilor clienti.
 

Capitolele cartii sunt pline de exemple concrete si studii de caz, de observatii profunde si recomandari pragmatice.

 

„Aceasta carte iti arata cum sa construiesti rapid relatii, cum sa reduci rezistenta clientului si cum sa devii mai credibil.“

Brian Tracy, autorul cartii Schimband gandirea, iti schimbi viata

 

„Captivanta si provocatoare, aceasta carte este o extraordinara achizitie pentru biblioteca ta dedicata persuasiunii.“

Kevin Hogan, orator si autor de carti pentru dezvoltare personala

 

„E o minunatie de carte, plina de idei practice si povesti provocatoare — rareori dai peste o imbinare atat de convingatoare de tehnici de vanzare si interpretari ale limbajului trupului. Iata o lectura obligatorie.“

Cillian O’Grady, Senior Director Business Development Group, Oracle Direct EMEA

 

Harlan Goerger lucreaza de peste 30 de ani cu firme de toate tipurile si dimensiunile pentru le ajuta sa evolueze. Cu o experienta indelungata in vanzari si consultanta (inclusiv in cadrul organizatiei Dale Carnegie & Associates din New York), Goerger sustine conferinte si workshopuri in care abordeaza puterea limbajului si a metalimbajului in relatiile de afaceri. El sustine si cursuri de perfectionare in vanzari si leadership, precum si sesiuni de initiere in secretele persuasiunii. Este fondatorul si presedintele companiei H. Goerger & Associates Inc.

 

Vincent Harris, cunoscut si drept „americanul specializat in limbajul trupului“, sustine programe de coaching si de consultanta individuala in care abordeaza aspectele psihologice ale gesturilor si miscarilor si modalitatile concrete de stapanire a propriilor reactii fiziologice in relatiile cu ceilalti. Orator si trainer extrem de charismatic, este si autorul mai multor carti in care expune metode pentru sporirea productivitatii in toate aspectele vietii.

In 1998, Harris si-a infiintat propria firma de consultanta in afaceri. De a lungul timpului, a publicat peste 500 de articole si a creat programe audio foarte populare in SUA.

 

Informatii complete despre carte: http://www.curteaveche.ro/cum-sa-eviti-un-refuz-in-afaceri.html

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24