Articole
29-02-2016

Daca ne nastem toti cu un creier in esenta asemanator, atunci cum se face ca, in istorie, doar putini oameni par sa exceleze cu adevarat si sa isi implineasca aceasta putere care exista latenta in toti?

 

Robert Greene analizeaza vietile maestrilor pentru a spulbera miturile privind geniul si a demonstra ca sarguinta, rabdarea, perseverenta si increderea joaca un rol mult mai mare in obtinerea succesului decat simplele capacitati intelectuale.

 

Cu ajutorul strategiilor de urmat pentru implinirea potentialului si respectand pasii descrisi in carte, pasi pe care i-au urmat, in evolutia lor profesionala, personalitati ca Goethe, Einstein, Darwin sau Mozart, ne arata autorul, ne putem dezvolta talentele cu care am fost inzestrati la nastere, astfel incat sa ne gasim propria chemare si sa devenim lideri in orice domeniu de activitate.

 

Cartea de fata isi propune sa le arate cititorilor sai cum sa duca procesul de invatare la un nivel superior. De asemenea, dezvaluie „strategii durabile de solutionare creativa a problemelor, astfel incat sa va mentineti mintea flexibila si adaptabila. Va va arata cum sa accesati niveluri subconstiente si primitive ale inteligentei si cum sa faceti fata sicanelor inevitabile cu care va veti confrunta pe parcurs din partea celor care vor nutri invidie fata de dumneavoastra.

 

Mai multe informatii: http://www.litera.ro/adul/business/reteta-geniului.html

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24