Articole
25-03-2016

Camasa alba este si va fi in continuare una dintre marile noastre iubiri si o piesa de rezistenta a tinutelor business. Anul acesta, in special, camasa alba si-a recastigat locul onorabil in garderoba noastra si poate fi purtata cu succes in orice context, business sau casual.

 

Acestea fiind spune, camasa alba a capatat in ultima perioada forme noi, a fost personalizata cu elemente diverse, a iesit de sub sacoul clasic si este o piesa de sine statatoare, ce poate tine locul chiar si accesoriilor. Un lucru este cert, camasa alba reprezinta in continuare esenta elegantei, alaturi de the little black dress si de rafinamentul parizienelor.

 

Imbinand aceste elemente si inspirandu-se de eleganta atemporala pe care Parisul ne-o insufla, brandul ALISIA ENCO a lansat o noua colectie de camasi, Parisienne.

 

Lansat la finalul anului 2014 de catre antreprenoarea Alice Botnarenco, brandul ALISIA ENCO inspira, prin produsele si initiativele sale, la exprimarea libera a creativitatii si personalitatii femeilor prin tinute, accesorii si atitudine, ca o carte de vizita in business.

 

Noua colectie Parisienne include cinci modele de camasi din bumbac 100% de cea mai buna calitate, imbogatite cu elemente din dantela frantuzeasca si franjuri, fiecare dintre ele avand un design deosebit si bazandu-se exclusiv pe combinatia de alb si negru.

 

Camasile Jacqueline, Sophie, Margot, Amandine si Charlotte demonstreaza ca feminitatea si afacerile se pot completa cu succes. O colectie ce transmite profesionalism si care isi propune sa le ajute pe doamne sa isi exprime stilul personal, camasile Parisienne reunesc doua aspecte care, de cele mai multe ori, se manifesta separat: om de afaceri si femeie.

 

Lansarea noii colectii de camasi Parisienne coincide cu marirea gamei de produse ALISIA ENCO, cardiganele, vestele, bluzele, jachetele si prima fusta ALISIA ENCO Ladylike fiind doar o parte dintre noutatile din aceasta primavara.

 

Colectiile ALISIA ENCO se comercializeaza in prezent exclusiv prin intermediul propriului magazin online. Livrarea produselor se realizeaza oriunde in lume, iar transportul in Romania este gratuit si se face in 1-2 zile.

 

Mai multe informatii puteti afla pe www.alisiaenco.com

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24