Articole
09-03-2015

Ai fost vreodata timorat cand s-a pus problema sa discuti cu un strain, chiar daca stapaneai limba acestuia? Ai vrea sa lucrezi intr-o companie multinationala si sa calatoresti mult pentru serviciul tau? Sau pur si simplu stii deja ca este important sa fim deschisi si receptivi la alte culturi, acum ca toti suntem parte dintr-un sat global si ai vrea sa ai acces la experienta directa a altcuiva ? Atunci acest atelier este pentru tine!

 

Vom impartasi experientele proprii si vom identifica jucandu-ne ce stereotipuri avem despre altii si despre noi insine ca parte a unei nationalitati, vom gasi solutii care ne ajuta sa privim ca pe un plus acest tip de experienta.

 

Atelierul din data de 14 martie este dedicat interactiunii cu alte nationalitati in context profesional. Vom explora cum sa evitam anumite capcane ale unui mediu de lucru multi-cultural si sa ne adaptam cat mai repede si eficient stilurilor diferite.

 

Iar la atelierul din 21 martie ne vom axa pe interactiunea cu necunoscuti si localnici in calatorii si despre cum asta poate transforma vacanta intr-un mod minunat! 

 

Cu cine?

Andra Ardeleanu este Om de Resurse Umane in ultimii 12 ani, cu experiente de lucru cu europeni si nord-americani, descoperitor pasionat de culturi si oameni noi dintotdeauna.

 

Cu ce?

Cu intrebari si curiozitate sincera de descoperi alte moduri de a gandi/simti, cu dorinta de a impartasi in egala masura din experientele proprii!

 

Cand?

Sambata@incubator107, 14 Martie de la 19:00 la 21:00 
Sambata@incubator107, 21 Martie de la 19:00 la 21:00 

 

Unde?

Atelierul se ţine in mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. Daca nu ştii deja, afla cum sa ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

 

Cum?

Inscrierea la atelier se face online. Apasa aici, inscrie-te si vino la atelier! Scrie sincer de ce vrei sa vii, de unde ai auzit de incubator107 si lasa numarul tau de telefon.  

 

Donatia ta ajuta incubator107 sa supravietuiasca si incurajeaza mesterul. Sugeram o donatie de 30 lei pentru fiecare intalnire si 20 lei pentru studenti si liceeni.

 

Alte feluri in care puteti ajuta incubator107: promovarea in companii a Programului de descoperire a pasiunilor, inchirierea mansardei pentru alte traininguri sau evenimente, atragere de sponsorizari si altele: http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24