Articole
09-01-2015

Ioana Mihai se alatura echipei EY Romania si va ocupa functia de Director Executiv Corporate Finance in cadrul departamentului de Asistenta in Tranzactii. Ioana are o experienta de peste 18 ani in industria bancara din Romania, alaturi de BCR - Erste, Citigroup si ING Bank. In cadrul EY Romania, ea va coordona echipa de Corporate Finance care, alaturi de echipele de Transaction Support si Valuation & Business Modeling, asigura portofoliul EY de servicii de asistenta in tranzactii.

 

Inainte de a se alatura echipei EY, Ioana Mihai a coordonat departamentul de Debt Capital Markets din cadrul BCR, departament pe care l-a construit de la baza. Din aceasta pozitie, a coordonat proiecte ample de imprumuturi sindicalizate si emisiuni de obligatiuni pe piata locala pentru corporatii mari si companii de stat si a contribuit la dezvoltarea profesionistilor bancii in domeniul pietelor de capital.

 

Ioana este absolventa a Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti.

 

„Preiau cu satisfactie si interes aceasta functie de conducere, intrucat voi putea contribui la consolidarea gamei de servicii de corporate finance a EY in Romania. Contextul actual ofera numeroase oportunitati pentru companiile administrate bine, fie ca este vorba de companii internationale care investesc in Romania sau de antreprenori locali care doresc sa-si consolideze pozitia pe piata romaneasca si regionala”, declara Ioana Mihai, Director Executiv EY Romania.

 

„Sunt incantat sa ii urez bun venit Ioanei in echipa noastra. Vom urmari, prin intermediul experientei noastre reunite, sa crestem in aceasta piata aflata in expansiune, construind pe baza lucrurilor care ne diferentiaza si, in mod special, prin sprijinirea companiilor aflate in dezvoltare”, explica Florin Vasilica, Liderul departamentului de Asistenta in Tranzactii a EY Romania.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24