Articole
03-07-2014

Incepand cu luna iulie 2014, Olivia Franculescu va ocupa functia de Senior Consultant in cadrul companiei de consultanta si executive search, Qualia.

 

Olivia Franculescu are o experienta de peste 9 ani in domeniul consultantei in HR si executive search, in CV-ul ei intalnindu-se companii ca: Business Saga, Franklin Covey, Institutul Kutschera si Kilpatrick International Executive Search.

 

A studiat Dreptul, apoi a urmat programul de Masterat „Etica aplicata in societate, afaceri si organizatii”, iar in 2012 si-a luat certificatul de trainer de la CNFPA. In prezent se pregateste sa primeasca certificatul de Coach si Master Practitioner Resonanzmethode de la Institutul Kutschera.

 

Qualia Executive Search a fost fondata in 2006 de Floriana Enescu si Ionut Balintoni. Compania ofera servicii diverse de consultanta in HR si in domeniile anexe, incepand cu recrutare pentru pozitiile de middle si top management, procese de evaluare a personalului, analiza organizationala specializata, urmata de dezvoltarea unor solutii personalizate ce imbunatatesc performantele si climatul de lucru.

 

Din portofoliul de clienti Qualia fac parte companii ca: Volvo, UPC Romania, Siemens, Accenture, Imedia, Coface si Anchor Group.

 

Autoare: Adina David

PR Assistant Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24