Articole
24-07-2015

Catrinel Burghelea este, incepand cu luna iulie, noul partener al agentiei independente de comunicare IMAGE PR. Catrinel Burghelea, Communication Director, detine 5% din companie si se alatura celorlalti proprietari ai IMAGE PR, Alexandru Paius si Iulia Tanase.

 

IMAGE PR este prima agentie de relatii publice din piata care a adoptat modelul cooptarii angajatilor in randul partenerilor, in mod real, oferindu-le parti sociale din companie. “Este un model de business modern si transparent si este viziunea noastra privind dezvoltarea IMAGE PR. Sunt fericit sa continuam aceasta traditie oferindu-i acest statut lui Catrinel, drept recunoastere pentru cei 10 ani de implicare in proiectele agentiei”, a declarat Alexandru Paius - General Manager, Partner IMAGE PR.

 

Catrinel Burghelea ramane dedicata rolului sau executiv de la nivelul echipei pe care o conduce in cadrul IMAGE PR, dar va avea noi responsabilitati si in ceea ce priveste intreaga organizatie.

 

“IMAGE PR este agentia in cadrul careia m-am format ca profesionist in comunicare si in care am dezvoltat, la randul meu, o echipa de consultanti. Sunt recunoscatoare si ma bucur ca acum am posibilitatea de a contribui la acest business si dintr-o alta perspectiva”, a spus Catrinel Burghelea - Communication Director, Partner IMAGE PR.

 

"Catrinel este talentata, ambitioasa si a demonstrat in timp ca este loiala, dar si pasionata de aceasta meserie, calitati care au dus implicit si la performanta profesionala. Acestea sunt valori care la IMAGE vor fi intotdeauna apreciate si recunoscute, care azi ii confera statutul de partener lui Catrinel si care pot deschide maine drumul oricaruia dintre colegii nostri”, a declarat Iulia Tanase - Managing Director, Partner IMAGE PR.

 

Catrinel Burghelea are 10 ani de experienta in comunicare si relatii publice. Printre ariile sale de expertiza se numara consultanta in comunicare si planificarea strategica, comunicarea corporativa, comunicarea interna si digital. Catrinel coordoneaza in prezent o echipa de 6 consultanti si supervizeaza conturi precum Coca-Cola HBC Romania, Arctic si DERO.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24