Articole
15-07-2014

Va prezentam CRG NEXIA, o companie condusa de Luminita Ristea.

Nexia International este una dintre cele mai vechi retele de contabilitate si consultanta din lume, fiind infiintata in Anglia, in 1971. Membrii Nexia International au posibilitatea de a-si impartasi din experienta si expertiza in beneficiul retelei si al clientilor acesteia.

CRG NEXIA, membra a Nexia International, ofera servicii integrate de audit, contabilitate, consultanta fiscala si in afaceri. Expertii nostri ofera cele mai bune sfaturi si solutii adaptate la realitatea economica, cu respectarea cadrului juridic, pentru ca dvs. sa puteti lua cele mai bune decizii legate de buna desfasurarea activitatii afacerii dvs intr-un mediu competitiv si mereu in schimbare. In lumea intreaga, filozofia serviciilor noastre poate fi sintetizata în următoarea frază: „expertiză locală de înaltă calitate utilizând cunoştinţe globale”.

Principalele valori etice promovate de compania CRG Nexia sunt: calitate, promptitudine, precizie, incredere, responsabilitate, experienta. CRG Nexia este proactiva in asistarea companiilor in vederea realizarii unor raportari de inalta calitate catre grup, in scopuri statutare sau de reglementare si in vederea respectarii termenelor importante de raportare.
Sistemul nostru uniform de valori se bazeaza pe o comunicare clara si deschisa intre clientii si angajatii CRG Nexia  SRL.


Serviciile pe care le ofera CRG Nexia:

 • Angajamente de audit si revizuire
 • Servicii conexe
 • Compilari
 • Due diligence
 • Contabilitate
 • Salarizare si personal
 • Planificare financiara si control
 • Conformare fiscala
 • Consultanta fiscala
 • Servicii de consultanta pentru expati
 • Consultanta in afaceri


Clientii CRG NEXIA.
Birourile CRG NEXIA sunt situate in Bucuresti si Constanta cu intentia de dezvoltare prin parteneriate si in alte centre de business din Romania.
Clienti CRG NEXIA sunt atat clienti locali din toata tara: Bucuresti, Constanta, Satu Mare, Sibiu, Ploiesti, Pitesti, Arges, Timisoara cat si clienti internationali din Germania, Belgia, Republica Ceha, Slovacia, Austria, Ungaria, Cipru, Grecia, Israel, Marea Britanie, Franta, SUA, Canada, Republica Rusa, etc
Clientii nostrii activeaza in diverse domenii precum: operatori portuari, productie de ingrasaminte chimice, automatizari, engineering, constructii civile si industriale, productie BCA, constructii metalice, transporturi si logistica, servicii medicale, prestatii servicii financiare, etc.

Ce spun clientii despre CRG NEXIA?
Iulian Frunza
Administrator, Lessoplast

"Colaborarea cu echipa CRG NEXIA este una de durata, fiindu-ne alaturi inca din anul 2004. Desi aceasta colaborare vizeaza in special auditarea situatiilor financiare, in vederea consolidarii la nivel de grup, echipa CRG NEXIA ne-a fost alaturi ori de cate ori am avut nevoie de indrumare privind reglementarile contabile sau fiscale. Pragmatismul si rapiditatea cu care isi duce la indeplinire proiectele sunt caracteristice definitorii ale echipei CRG NEXIA. De asemenea, apreciem la auditorul nostru grija pentru imbunatatirea permanenta a colaborarii cu clientii sai."

Klaus-Simon Dröge
Managing Director, ALBIS Plastic SRL

"Albis Plastic SRL e prezenta pe piata din Romania din anul 2008. Fiind o companie germana ce activeaza la nivel international, seriozitatea, corectitudinea si increderea constituie factori foarte importanti pentru relatiile noastre de afaceri. Albis Plastic apreciaza aceleasi valori si asteapta acelasi lucru de la partenerii sai. In CRG NEXIA AUDIT am gasit o companie de audit care lucreaza cu mare precizie. Nexia respecta termenele limita si reglementarile internationale de audit. Apeciem cel mai mult la CRG NEXIA AUDIT faptul ca se pozitioneaza ca parteneri pe termen lung. Propun solutii eficiente pe termen lung."

Carmen Ionescu
Director Economic, RIG SERVICE SA

"In cei peste 8 ani de cand RIG SERVICE SA colaboreaza cu CRG NEXIA AUDIT, firma noastra a beneficiat mereu de servicii de calitate si de promptitudine ireprosabila in rezolvarea chestiunilor legate de auditul financiar si consultanta. Ne bucuram sa ii avem drept parteneri si de acum inainte si ii asiguram de intreaga noastra consideratie."

Certificari
CRG Nexia este certificate de  Camera Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si de Camera Consultantilor Fiscali (CCF). De asemenea, Compania a primit certificatul care atestă conformitatea Sistemului sau de Management al Calitatii cu cerintele standardelor internaționale IS0 9001. Din anul 2004 am devenit membrii Nexia International, o importanta retea de contabilitate si consultanta din lume, fiind infiintata in Anglia in anul 1971 si pozitionata in prezent in Top 10 retele internationale conform IAB (International Accounting Bulletin).

Cariere
Pe siteul firmei noastre exista sectiunea „Cariere” unde cei ce isi doresc sa faca parte din echipa noastra pot aplica pentru un job.
http://www.crgnexia.ro/about/cariere/

Domeniu de activitate: Audit, contabilitate, consultanta fiscala si in afaceri.

Owner / CEO / General Manager: Luminita Ristea 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24