Articole
11-03-2014

Bank Leumi acorda facilitati IMM-urilor cu noile produse financiare dedicate acestora. Banca a anuntat recent lansarea liniei de credit 8IMM, prin care antreprenorii pot obtine pana la 400.000 de lei pentru finantarea cheltuielilor curente ale firmei, fara comisioane aferente creditului. Dobanda este 8% pe an, fixa, iar facilitatea se acorda cu o maturitate initiala de 12 luni, cu posibilitatea de prelungire, scrie business24.ro.

Daca pentru finantarea IMM-urilor ofertele sunt limitate, pentru creditele de consum bancile vin cu propuneri variate. Mult mai usor de manipulat si de manevrat la nivelul bancilor, creditele de consum au si ele noi conditii. Astfel ca, doua banci mari din Romania, BCR si Raiffeisen, au anuntat scaderi semnificative ale dobanzilor la creditele de consum. Si anume, BCR a redus dobanzile pentru creditele de consum in lei garantate cu ipoteca (Maxicredit) cu 1,25%. Astfel, dobanda la creditele de consum in lei garantate cu ipoteca (Maxicredit) scade pana la 5,75%, fixa pe 5 ani si ulterior variabila ROBOR 6 luni plus 2,5%, pentru clientii care isi incaseaza salariul in cont la BCR.

Raffeisen Bank a anuntat ca a lansat o campanie promotionala la creditele pentru nevoi personale in lei, scazand dobanzile cu 3,25%. Astfel, dobanda creditelor de nevoi personale in lei coboara pana la 9,75% pe an.

Foto: cronicaromana.ro

Autoare: Alina Burlacu
Redactor-sef Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24