Articole
08-10-2014

CREATIVE LEARNING, scoala de cursuri creative, practice si interactive, care iti ofera idei despre cum sa te reinventezi profesional si cum sa-ti cultivi hobby-urile si pasiunile, lanseaza in sesiunea de toamna 3 cursuri noi, toate tratand subiecte de actualitate atat din viata profesionala, cat si din plan personal si al sanatatii: Personal Branding, Social Media, Nutritie & Wellbeing.

 

Noile cursuri vin ca un raspuns la schimbarile de dinamica a mediului profesional din ce in ce mai competitiv (Personal Branding), la nevoia de strategie in comunicarea business-ului prin canalele interactive ale mediului online (Social Media), precum si la dorinta de a duce o viata cat mai sanatoasa si echilibrata in ciuda constantei reprezentata de schimbare si lipsa timpului calitativ (Nutritie & Wellbeing).

 

Aceste 3 cursuri noi se adauga celorlalte 4, initiate la inceputul acestui an, care vor fi reeditate, bucurandu-se de un mare succes: Graphic Design, Design Interior, Ceramica – design de obiect, Strategie de brand. Pentru acesta din urma am conceput o programa mai concentrata, cursul devenind astfel mai accesibil ca pret pentru cei la inceput de drum in domeniul Brandingului. Noua programa aici.

 

 

Sesiunea de toamna 2014 incepe pe 14 octombrie, iar numarul de locuri pentru fiecare curs in parte este limitat. Cursurile de lunga durata se desfasoara pe parcursul a 12 intalniri (10 sedinte de seara si doua workshop-uri consistente de weekend), iar training-urile intensive au pana la 6 sedinte si se desfasoara atat in weekend, cat si in timpul saptamanii, seara, tocmai pentru a facilita accesul la curs celor care termina programul de serviciu mai tarziu.

 

Profesionistii de top care se alatura echipei de profesori CREATIVE LEARNING incepand cu aceasta noua editie sunt Larisa Petrini (Managing Partner Saatchi & Saatchi PR si Health & Wellbeing Coach), Simona Gherasim (Associate Certified Coach si Personal Branding Strategist) si Andrei Rosca (General Manager al agentiei de Social Media - Spada si coach cu certificare internationala).

 

Cursul de Personal Branding se adreseaza profesioniştilor care işi doresc sa avanseze mai rapid in cariera sau sa işi creasca afacerea mai repede fructificandu-şi resursele unice. Obiectivul acestui curs este sa te acompanieze in a-ti descoperi brand-ul personal si sa te invete cum sa il comunici eficient. Atunci cand descoperi ce ai valoros de oferit şi comunici acest lucru angajatorilor sau clienţilor devii un must-have şi iţi asiguri nu doar un loc de munca, ci o cariera de succes, orice semnifica aceasta pentru tine: o poziţie de prestigiu, recunoaştere publica, venituri bune, clienţi numeroşi, sentimentul contribuţiei pozitive in viaţa celorlalţi etc.
Mai multe informatii aici.

 

Cursul este sustinut de Larisa Petrini, cu o experienta de peste 12 ani in domeniul comunicarii, avand expertiza in Personal Branding, Managementul Reputaţiei şi Comunicare de Criza, si de Simona Gherasim, certificata ca Personal Branding Strategist de catre Reach, liderul mondial in domeniu. Impreuna formeaza echipa Shero, un proiect care ofera prima formula completa de branding personal, adresata femeilor din Romania.Cursul de Social Media (de la storytelling la indicatori de performanta si masurarea vanzarilor) se adreseaza celor care au un junior level & mid-level in social media si marketing online, in companiile pentru care lucreaza, precum si profesionistilor din alte domenii, care doresc sa obtina performanta pentru brandul si business-ul lor. Ce obiective urmaresti sa atingi prin canalele de Social Media, care sunt acestea, ce scopuri iti definesti prin fiecare in parte si cum masori rezultatele sunt doar o parte din intrebarile la care acest curs iti va raspunde.
Mai multe informatii aici.

 

Cursul este sustinut de Andrei Rosca, coach cu certificare internaţionala şi manager al agenţiei de Social Media - Spada. De 8 ani activeaza in online ca om de marketing cu experienţa in vanzari şi un portofoliu consistent de campanii de marketing masurabile.


Cursul de Nutritie & Wellbeing
se adreseaza tuturor celor care au nevoie de soluţii practice pentru un stil de viaţa sanatos, vor sa obţina o sanatate optima si cred intr-o abordare preventiva a sanataţii. Pentru ca nu este indeajuns sa mananci sanatos daca nu traieşti sanatos, cursul de Nutriţie & Wellbeing işi propune o schimbare de paradigma, in care hrana pentru minte, corp, suflet şi spirit este armonizata in aşa fel incat sa poţi face uşor tranziţia catre un stil de viaţa sanatos şi echilibrat.
Mai multe informatii aici.

Cursul este sustinut de Larisa Petrini, care, pe langa cei 12 ani de experienta in comunicare, este Health & Wellbeing Coach certificata de Institute of Integrative Nutrition din New York, ambasador Jamie Oliver pentru Food Revolution Day in Romania şi fondator The Wellbeing Manifesto. Larisa este trainer acreditat de peste 8 ani. Cursul de Nutritie & Wellbeing pune laolalta pasiunea sa pentru sanatate holistica si nutritie integrativa cu instrumente de coaching si cunostinte adunate in peste cinci ani de documentare si studiu.


 


Unde se desfasoara cursurile

La Impact Hub Bucharest, un spatiu de design, unul dintre cele mai frumoase din Bucuresti.
Adresa: Str. Halelor nr. 5, in Piata Unirii, pe Splai, la 2 minute de statia de metrou.

 

Informatii si inscrieri

Informatii pe larg despre fiecare curs in parte (biografii profesori, programele cursurilor, costuri, desfasurare) gasesti accesand site-ul www.creativelearning.ro.

Inscrieri la: contact@creativelearning.ro

Tel.: 0721 98 44 67
Facebook Creative Learning

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24