Articole
01-09-2016

Magazinul online COPIL DRAG a luat nastere din dorinta de a ajuta mamele ce au nevoie de sprijin si copiii ale caror visuri sunt poate prea marete pentru posibilitatile financiare ale parintilor. Astfel, COPIL DRAG ofera o parte insemnata din profitul companiei catre subventii, ajutoare sau premii pentru cei care au nevoie de sprijin material. Site-ul www.copildrag.ro a fost lansat in noiembrie 2015 si de atunci a incercat sa devina un nume cunoscut pe piata produselor pentru copii prin oferirea de produse bune, recomandate de specialisti.

 

Care sunt produsele sau serviciile pe care le ofera?

 

Magazinul www.copildrag.ro ofera multe produse de natura organica pentru cei mici, insa isi propun si sa promoveze servicii de calitate, sa ofere sfaturi si informatii necesare parintilor pentru a creste copii buni intr-o lume mai buna. Pe site-ul www.copildrag.ro gasiti produse pentru alimentatia celor mici, articole pentru sanatatea si cresterea acestora, produse pentru baie si igiena corporala, jucarii sau scutece de unica folosinta, dar si sfaturi/informatii utile prin intermediul blogului.

De asemenea, sunt importatori ai produselor ecologice Naty (scutece si chilotei de unica folosinta, sampon, gel de dus, servetele umede, etc.) si ai dispozitivului inovator Baby Coccola, fabricat in Italia.

 

Care sunt clientii companiei?

 

Clientii companiei sunt in mare parte femei, dar si tati care sunt din ce in ce mai implicati si mai activi in viata de familie si in cresterea copilului.

Targetul nostru este reprezentat de persoane cu varsta cuprinsa intre 28 si 45 ani, cu venituri medii si mari, din mediul urban.

 

Proiecte

 

Urmatoarul proiect consta in realizarea de produse sub brandul Copil Drag. Din grija pentru cei mici, compania isi propune ca hainutele sa fie din tesaturi de natura organica, materiale delicate cu pielea copilului si placute la atingere, care in acest moment nu se gasesc in Romania. Din acest motiv, au decis sa colaboreze cu consilierul de imagine al companiei, dna Loredana Dogariu, care este si designer si care va participa la targurile de specialitate de la Milano si Londra. Doar in acest mod compania poate demara productia de haine din tesaturi organice pentru copii.

Mai mult, compania isi doreste ca pe viitor sa aduca produse care nu se gasesc pe piata romaneasca, disponibile la targuri de specialitate din Germania. In acest sens, sunt in discutii cu diversi furnizori pentru a incepe colaborarea in cursul anului viitor.

 

Testimoniale

 

“Am primit comanda si m-am bucurat foarte tare sa descopar cadoul de la voi, ma incantati mereu cu cate o surpriza. Marturisesc sincer ca sunt foarte bucuroasa ca v-am gasit si ca atunci cand fac o comanda, ea ajunge foarte repede la destinatie. Asadar, va declar in continuare devotamentul meu.” – dna. S. Cazacu

 

***

Nume companie: COPIL DRAG

 

Domeniu de activitate: produse pentru cresterea si ingrijirea copiilor

 

Owner: Mihaela Furtuna

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24