Articole
03-03-2014

Pentru prima data in Romania, o companie care ofera servicii integrate de consultanta in afaceri pune la dispozitia antreprenorilor romani un birou de consultanta gratuita, in care acestia vor fi intampinati de o echipa pluridisciplinara ce ii va consilia in definirea si abordarea problemelor specifice. Ideea unui Business Info Point s-a nascut din dorinta de a oferi servicii competitive la nivelul celor oferite de marile companii de consultanta insa accesibile oricarei societati, indiferent de marimea si capacitatea sa financiara. De la infiintare si pana in prezent, Chronax a reusit sa formeze o echipa de asistenta formata din experti cu o activitate de peste 15 ani in domeniile de evidenta financiar-contabila si economica.

Mai mult, tinerii absolventi dornici de performanta si atrasi de un mediu de lucru competitiv primesc la Chronax sprijinul de care au nevoie pentru o cariera in consultanta.

Echipa acestui Business Info Point este disponibila in Info Point-ul Chronax de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 18:00 si sambata intre 9:00 si 15:00, nefiind necesara o programare prealabila pentru o discutie cu unul dintre specialistii Chronax. De asemenea, daca aleg sa treaca la implementarea solutiei optime alese pentru ideea lor impreuna cu echipa Chronax si achizitioneaza un pachet de servicii contabile pe 2 ani, noii antreprenori beneficiaza de infiintarea gratuita a unei firme.

Marius Focsa, fondator si Head of Tax la Chronax, si-a propus ca prin acest proiect sa raspunda nevoii antreprenorilor romani de servicii integrate de tipul “one stop shop” pentru afacerea lor. Echipa de specialisti pe care o conduce ofera servicii de asistenta juridica, audit si expertiza contabila, contabilitate si fiscalitate, salarizare si resurse umane, accesare de finantari. Chronax promoveaza egalitatea de sanse in business si isi propune sa ofere consultanta de specialitate atat tinerilor intreprenori, care nu stiu cum si cu ce resurse sa le dezvolte, cat si celor care vor sa treaca la un nou nivel in afacerea lor sau sa depaseasca un impas si, nu in ultimul rand, business Info Point-ul Chronax isi propune sa fie un suport specializat pentru investitorii straini care aleg Romania.

Info Point-ul Chronax este situat in Ansamblul Doamna Ghica Plaza, Corp 1, Parter.

www.chronax.ro

Autoare: Alina Burlacu
Redactor-sef Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24