Articole
09-12-2015

Fundatia Calea Victoriei are bucuria sa ne invite la CONCERTUL EXTRAORDINAR DE ANUL NOU, desfasurat pe 6 ianuarie 2016, la Sala Radio, in Studioul de concerte “Mihail Jora”, incepand cu ora 19:00.

 

Acest eveniment de gala, aflat la a treia editie, are ca invitati doi talentati artisti lirici din tanara generatie, foarte indragiti de publicul larg - Andreea Madalina Barbu, soprana de coloratura si George Ionut Virban, tenor. Va propunem sa incepem anul rasfatati de arii, duete si uverturi fermecatoare din opere semnate de mari compozitori: Verdi, Mozart, Puccini, Donizetti si Rossini.

 

La Concertul de Anul Nou ne vor incanta muzicienii de la SYMPHACTORY ORCHESTRA - concert maestru Monica Balasoiu – una dintre cele mai tinere si profesioniste orchestre private din tara, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare. Unul dintre cei mai apreciati dirijori romani, atat in tara cat si in strainatate, Tiberiu Soare este recunoscut pentru abordarea pasionala si de inalta tinuta a partiturilor interpretate.

 

In pauza concertului, publicul va savura delicatese, racoritoare si sucuri naturale de fructe.

 

Acest eveniment de exceptie in peisajul cultural bucurestean este posibil datorita urmatorilor parteneri: Bondoc & Asociatii, Benefit Seven, Sloop, Valvis Holding.

 

Biletele la concert se pot achizitiona prin reteaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV sau online pe www.eventim.ro

 

Categorii de bilete:

Categoria I – 100 ron

Categoria II – 90 ron

Categoria III – 70 ron

 

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul Fundatiei Calea Victoriei: www.victoriei.ro

 

***

Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala independenta care concepe cursuri si evenimente in domenii culturale si de dezvoltare personala. Misiunea noastra este sa inspiram tinerii si adultii prin arte si stiinte umaniste, abordate intr-o maniera interactiva.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24