Articole
02-01-2017

 Comunic ALTFEL a luat naştere în 2010, din dorinţa de a-i sprijini pe oameni să aibă o viaţă mai bună, prin construcţia de relaţii sănătoase. Acestea nu se întâmplă pur şi simplu pentru că ni le dorim, ci se construiesc cu fiecare interacţiune, în fiecare zi. O relaţie se construieşte sau se dărâmă prin comunicare şi prin felul în care fiecare dintre noi tratează interacţiunile cu ceilalţi. Comunic ALTFEL vine în întâmpinarea ta cu soluţii reale pentru a te ajuta să dezvolţ relaţii sănătoase pentru o viaţă mai bună şi mai împlinită.
 

Comunicarea e asemenea unei punţi ce leagă două lumi unice, aşa că înveţi să comunici deschis, sincer şi conştient, astfel încât să reduci probabilitatea apariţiei conflictelor în viaţa ta, iar dacă ele totuşi apar, înveţi să le gestionezi în aşa fel încât să arăţi că te respecţi pe tine şi că îl respecţi pe cel cu care discuţi. De asemenea, înţelegi unicitatea fiecărui om şi modul în care limbajul comun dintre tine şi el te ajută să construieşti relaţii sănătoase şi o viaţă împlinită. Comunicarea ALTFEL este abilitatea leaderilor autentici care inspiră şi formează alţi leaderi.


Care sunt produsele sau serviciile pe care le ofera?
 

Programul de training şi coaching ALTFEL pentru tine, este personalizat în funcţie de nevoile tale de comunicare, pentru a te ajuta să te înţelegi mai bine şi să dobândeşti abilităţile de care ai nevoie pentru o viaţă împlinită.

Comunic ALTFEL în relaţii este un program de training şi coaching util pentru cei care vor să-şi îmbunătăţească comunicarea în relaţiile care contează în viaţa lor.

Comunic ALTFEL în leadership este un program personalizat pe nevoile de comunicare din echipă şi dezvoltarea abilităţilor de leadership.


Care sunt clientii companiei? 
 

Clienţi şi companii care urmăresc rezultate mai bune prin crearea unui climat de colaborare şi prin asumarea răspunderii, implicare, apreciere feedback, şi coaching.


Ce proiecte are in desfasurare?
 

Comunicarea cu oameni dificili – un proiect care se adresează atât companiilor cât şi persoanelor care doresc sa dobândească abilităţi de comunicare şi gestionare a relaţiilor cu persoane dificile din viaţa lor.

Părinţi diferiţi, copii unici – un proiect care se adresează părinţilor şi celor care lucrează cu copiii, în urma căruia vor înţelege motivul pentru care cei mici se poartă aşa cum o fac, vor învăţa strategii uşor de aplicat pentru a-l motiva pe copil să coopereze fără pedepse şi recompense şi, bineînţeles, îşi vor îmbunătăţi relaţia cu el printr-o comunicare ALTFEL.

Parteneri diferiţi, relaţii împlinite – un proiect care se adresează cuplurilor în principal, în care partenerii vor înţelege unicitatea fiecăruia şi felul în care îii ajuta sa interactioneze unul cu celalalt.


Testimoniale 
 

“Cristina are un entuziasm molipsitor, care m-a ajutat să mă uit cu încredere şi să-mi identific resursele interne de care aveam nevoie pentru a progresa atât în carieră, cât şi în viaţa personală. Cristina m-a ajutat să mă concentrez asupra capabilităţilor mele şi să-mi conştientizez nevoile, m-a susţinut în a obţine claritatea de care aveam nevoie şi implicit motivaţia pentru a realiza ceea ce mi-am propus şi chiar mai mult!” C. Bega, Manager @ Leadsipline srl.


Certificari
 

Trainer certificat ANC

Trainer certificat Persolog

Associate Certified Coach – ICF

Advanced Leader Bronze – Toastmasters International

LAB Profile – Success Strategies

Certificare in consilierea familiei si cuplului – BFA Germania

Consilier de dezvoltare personala


Cariere 
 

Cei care doresc să colaboreze cu noi pot aplica pe site-ul companiei, www.comunicaltfel.ro  şi pe mail la contact@comunicaltfel.ro***
Nume companie: ODEM DEVELOPMENT SRL

 

Domeniu de activitate: Consultanţă, training şi coaching

 

Owner: Cristina Onofrei

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24