Articole
23-10-2018

 

Peste 60 de sesiuni organizate în 10 track-uri paralele, susținute de speakeri români și internaționali și acces gratuit pentru participanți, în cadrul Codecamp Iasi.


Sâmbătă, 27 octombrie, la Hotel Internațional va avea loc o nouă ediție Codecamp Iași, una dintre cele mai mari conferințe IT din România, unde sunt asteptați peste 1000 de participanți - preponderent profesioniști IT, dar și studenți și alte persoane interesate de tehnologie.


Anul acesta, în cadrul conferinței vor fi discutate teme din zona AI & Machine Learning, IoT, Web Development, Architecture & Software Development, Testing, Cloud, Mobile, Management & BA, Startup & Entrepreneurship, de către speakeri de renume, internaționali și români, cum ar fi Sandro Mancuso, Martin Hochel, David Cifuentes, Vlad Zelinschi, Ciprian Jichici și Frank Mainzer.

Toate detaliile despre speakeri și agendă pot fi accesate pe site-ul conferinței: iasi.codecamp.ro.
Evenimentul este gratuit pentru participanți, iar inregistrarea se poate face aici: iasi.codecamp.ro/#registerConferința este precedată de dou
ă Masterclasses, care au loc pe 25 și 26 octombrie:

Crafting Code, Sandro Mancuso
Leading change, Adrian Rindasu


Codecamp s-a născut în 2008, la Iași și este cea mai mare comunitate de IT din România. După un parcus de 11 ani de promovare și stimulare a industriei IT din România, Codecamp a ajuns la un număr de 12 conferințe organizate în 8 orașe diferite în 2018, crescând de la an la an, în edițiile din ultimii ani având peste 1000 de specialiști la fiecare eveniment.

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24