Articole
20-06-2013

Din 26 iunie 2013, va avea loc Clubul de conversatie „Business English for Real!”, la sediul Centrului de Limbi Straine A_BEST din B-dul Dacia, nr. 39, etajul 2. Evenimentul isi propune sa creeze un cadru de discutii pe teme economice si politice de actualitate, in limba engleza. Alaturi de un trainer-moderator entuziast, participantii vor avea ocazia sa practice conversatia in limba engleza prin abordarea unor tematici din domenii de activitate variate. Accesul la eveniment se face pe baza unui abonament.


Cele sapte intalniri din cadrul Clubului de conversatie „Business English for Real!” se vor desfasura in perioada 26 iunie – 04 septembrie 2013 si vor avea doua parti distincte. Prima parte a evenimentului va fi dedicata activitatilor propriu-zise ale clubului (discutii pe anumite teme in limba engleza), iar cea de-a doua parte va fi rezervata pentru o sesiune de business networking.


Intr-o atmosfera dinamica si interactiva, trainerul – moderator A_BEST va aborda, la fiecare eveniment, o serie de teme de discutii, din domenii de activitate variate, cum ar fi Resurse Umane, Customer Care, Finante, Marketing, Vanzari, fara a omite pe parcursul conversatiilor elementele de gramatica si vocabular.

Intalnirile clubului de conversatie „Business English for Real!” vor avea loc miercuri, intre orele 18.30 – 20.15.


Planificare intalniri: 26 iunie, 3 iulie, 10 iulie, 17 iulie, 31 iulie, 7 august, 4 septembrie  


Accesul la eveniment se face pe baza unui abonament, in functie de preferinte:

Abonament tip A:

- cost: 400 ron, TVA inclus;

- abonamentul include: 7 participari + posibilitatea de a invita 3 persoane la cate o activitate a clubului, cu o programare prealabila a acestora;


Abonament tip B:

- cost: 200 ron, TVA inclus;

- abonamentul include: 5 participari + posibilitatea de a invita 2 persoane la cate o activitate a clubului, cu o programare prealabila a acestora;


La fiecare intalnire a clubului de conversatie pot participa maximum 10 persoane inscrise. Pentru inscriere este necesara cunoasterea limbii engleze la un nivel mediu (minimum 25 de puncte la testul online de pe site-ul A_BEST: http://www.abest.ro/teste-online-de-limba-engleza.html).


Plata se face in baza unui contract intocmit pe persoana fizica/ juridica, intr-o singura transa, la prima intalnire din cadrul clubului de conversatie.


Mai multe detalii pot fi gasite aici: http://www.abest.ro/cursuri-deschise.html


Inscrieri: office@abest.ro/ 0762.274.914/ 0371.018.190

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24