Articole
06-02-2014

Alternativa la care apelam atunci cand vrem, pe langa serviciile medicale de calitate, un mediu placut sunt clinicele si spitalele medicale private. In numar din ce in ce mai mare in Bucuresti, aceastea au oferte competitive, abonamente personale si corporate, aparate pentru investigatii si tratamente de ultima ora, pentru o diferentire cat mai clara a businessului.

Pentru a scurta timpul de cautare a unor servicii de calitate, am adunat, intr-o singura lista, 5 clinici private din Bucuresti care ofera si servicii de dermatologie dintre cele mai bune. Prin urmare, atunci cand veti avea nevoie de servicii medicale dermatologice ori tratamente cosmetice de calitate, puteti oricand sa consultati aceasta lista si sa selectati clinica potrivita.

1. Hilmi Medical Center
Hilmi Medical Center ofera servicii medicale de calitate, iar printre ele se numara si dermatologia. Serviciile lor dermatologice cuprind consultatii si tratamente dermato-venerologice (acnee, eczeme, tumori, veruci, alopecie), chirurgie dermatologica si tratamente dermato-estetice.
Aceasta clinica pune la dispozitia pacientilor ei mai multe tipuri de abonamente de la cardul bronz pornind de la 25 de lei, pe an, pana la cel gold pornind de la 150 de lei, pe an. Pentru tratamentele dermatologice, va recomandam achizitionarea cardului beauty dedicat in mod special serviciilor de dermatologie cosmetica. Acesta poate fi achizionat in schimbul sumei de 10 lei si ofera 20% reducere la serviciile de cosmetica ce depasesc valoarea de 100 de lei.
Tot clinica Hilmi mai pune la dispozitie si un pachet de cosmetica II ce include demachiere, tonifiere, gomaj, extractii, electroderm, ser Elixir Saphirs Visage, masaj fata, gat si decolteu, masca Saphirs Visage, crema Saphirs Visage.

2. Centrul Medical Academica
Fondat si administrat de patru medici romani, acest centru are o echipa formata din 15 profesori si conferentiari universitari si peste 100 de medici primari si specialisti. Clinica are doua sedii, unul in imediata apropiere de Piata Romana, iar celalalt in Piata Charles de Gaulle. Printre alte servicii pe care clinica le ofera, se numara si cele dedicate dermatologiei, care se realizeaza, asa cum sustin cei de la clinica, cu cele mai performante aparaturi, ultimele inovatii in domeniul medical.
Printre tratamentele dermatologice pe care centrul le ofera se numara si peeling chimic facial profund, al carui pret este de 800 de lei, tratament de rejuvenare pentru fata cu radiofrecventa, la pretul de 675 lei, tratament anti-riduri cu radiofrecventa, in valoare de 250 de lei. Un consult dermatologic costa 150 de lei.

3. DermaStyle
DermaStyle este singura clinica privata dedicata exclusiv problemelor pielii, fiind singurul centru privat de dermatologie chirurgicala din tara dotat cu sali de operatie complet utilate, stationar pentru recuperare postoperatorie, aparatura moderna de diagnostic, numeroase lasere si alte aparate terapeutice si de recuperare. DermaStyle este in acelasi timp un centru de dermatologie cosmetica si estetica.
Tarifele clinicii pornesc de la 200 de lei pe consultatie si pot ajunge pana la 6000 de lei pentru tratamentul chirurgical al transpiratiei, spre exemplu. In clinica, cancerele de piele sunt operate prin metoda Mohs, asa cum anunta pe site-ul clinicii.

4. Laurus Medical
Laurus Medical reprezinta primul lant de clinici dermatologice din tara si este format din 11 filiale. Ii veti gasi in Bucuresti, Arad, Bacau, Braila, Cluj-Napoca, Deva, Focsani, Pitesti, Ploiesti si Suceava. Acest lant de clinici nu ofera doar tratamente dermatologice si cosmetice, ci si tratamente flebologice, adica tratamente dedicate varicelor, sau tratamente pentru osteoporoza. Pe site-ul lantului de clinici Laurus (www.laurusmedical.ro) sunt explicate pe larg tratamentele oferite, cu fotografii de tip inainte si dupa tratament, desi nu am reusit sa gasim o lista concreta de preturi.

5. Derma Life
O alta clinica privata din Bucuresti care se ocupa atat cu tratamente dermatologice, cat si cu tratamente cosmetice, este clinica Derma Life. Clinica a fost infiintata in 1998. Preturile pornesc de la 150 de lei, consultatia pentru dermatologie. Un exemplu de tratament cosmetic: 600 de euro pentru peeling-ul chimic.

Sursa foto: dermestetica.ro

Autoare: Carmen Rotaru
Redactor Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24