Articole
29-05-2015

SC Clack International Solutions a fost infiintata cu fonduri private, in vara anului 2012.  Domeniul de activitate este promovarea si vanzarea echipamentelor pentru tratat apa. Fiecare client primeste o solutie personalizata in functie de nevoia identificata de reprezentantul Clack, intrucat aceasta depinde de volumul de apa consumat si numarul de consumatori existenti.

 

Clack International vine in intampinarea clientilor si prin acoperirea unei intregi palete de servicii: de la diagnosticarea problemei, oferirea unor solutii eficiente si transparente adaptate conditiilor fiecarui spatiu, livrarea si instalarea echipamentelor, service pe durata utilizarii echipamentului, atat in perioada de garantie cat si ulterior, in functie de cerintele fiecarui client.

 

Care sunt produsele sau serviciile pe care le ofera?

 

Clack International ofera o gama variata de produse pentru tratarea apei, de la dedurizatoare si filtre pentru tratat apa, la osmoze inverse, deferizatoare, lampi UV si sterilizatoare.

 

Care sunt clientii companiei?

 

Clientii companiei sunt:

• Persoane fizice care locuiesc in apartamente de bloc, case, vile, pensiuni si au diverse probleme cu apa: calcar, bacterii, miros de clor, impuritati.

• Persoane juridice: hale, fabrici, ferme, depozite. Printre clientii companiei se numara si: ASIL GROUP, PENES CURCANUL, UTI GROUP, PLASTROM CONSTRUCTII, FLM GROUP INVEST.

 

Ce proiecte are in desfasurare?

 

Deschiderea unui magazin online de echipamente pentru tratat apa, de unde toti clientii sa-si comande conform propriilor criterii si nevoi orice produs doresc.

 

Cariere

 

Pentru persoanele care isi doresc sa lucreze alaturi de Clack International, CV-urile se trimit la adresa www.office@clack.ro.

 

***

Nume companie: SC CLACK INTERNATIONAL SOLUTIONS SRL

Domeniu de activitate: Echipamente pentru tratat apa

Director: Catalin Olteanu

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24