Articole
06-03-2014

Gigantul GSK are, de la finele anului trecut, o femeie in principala functie de conducere pentru Romania si tarile Adriatice. Helen Tomlinson a preluat, in noiembrie, functia de General Manager Consumer Healthcare, dupa ce Victor Geus, cel care activa anterior pe acest post a fost numit General Manager Consumer Healthcare  pentru Canada, scrie capital.ro. Sefa gigantului farma GSK coordoneaza anual activitati de 44 milioane de euro. GSK Consumer Healthcare a reusit performanta de a construi prima companie de Fast Moving Consumer Health, care, la momentul actual, vinde mai mult de doua miliarde de produse anual, pe 100 de piete de pe mapamond.

Inainte sa faca parte din compania GSK, Helen Tomlinson a detinut functii importante in industria alimentara din Marea Britanie, pe segmentele marketing si vanzari. In anul 2006, aceasta si-a inceput activitatea la GSK Nutritional Healthcare, initial detinand functia de Category Controller pentru segmentul Out of Home din Irlanda si Marea Britanie, tara ei natala. Mai tarziu a avansat catre pozitii in sectorul vanzarilor, precum Foodservice and Field Sales Director sau Channel Director.

Dupa sapte ani de lucru in cadrul GSK, Helen Tomlinson a devenit recent liderul unei echipe de 100 de persoane si coordoneaza in prezent tranzactii de 44 de milioane de euro in cinci tari diferite din regiunea Healthcare, alcatuita din Romania, Slovenia, Croatia, Bosnia si Republica Moldova. “Pentru mine este o onoare sa lucrez in piete care se dezvolta atat de rapid, unde am descoperit oameni plini de pasiune, talentati si deschisi, cu o energie si forta unice", a declarat Helen Tomlinson, General Manager Consumer Healthcare pentru Romania si tarile adriatice, citata de Ziarul Capital.

Foto: gadgetrends.ro

Autoare: Cristina Andrei
Redactor Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24