Articole
18-11-2015

Pe 20 octombrie 2015 a avut loc a patra editie a Conferintei de Compensatii si Beneficii „Reward & Engage”, organizata de Learning Network.ro.

 

Conferinta a avut ca scop prezentarea celor mai noi trenduri din industria de HR: strategii de reward, talent management, predictii pentru 2016, trenduri evolutive  cu privire la salarizare, compensatii si beneficii pentru angajati.

 

La eveniment au participat peste 70 de persoane, reprezentanti ai departamentelor de resurse umane din cadrul unor companii multinationale, specialisti in politici de compensatii si beneficii, manageri HR, consultanti si antreprenori.

 

Evenimentul a debutat cu workshop-ul dedicat networkingului direct care a oferit participantilor ocazia sa se  cunoasca si sa interactioneze.  Workshop-ul a fost moderat de Adriana Radu – AR+ Solutions.

 

Trendurile din industrie au fost prezentate de catre: Floriana Enescu - Qualia, Stelian Bogza – Benefitonline, Oana Datki – Consulteam si  Ariana Marmandiu – Swiss EcoDent. 

 

In  cadrul evenimentului,  Irina Mincinopschi (Depanero),  Mirela Iordan (Pfizer) si Gina Cruceru (Rompetrol) au impartasit participantilor exemple de bune practici aplicate in companiile lor.

 

In cadrul evenimentului, Dl.Yann Louarn Directorul General BRD Asigurari de Viata, membru in bordul BRD Pensii, a vorbit despre importanta solutiilor customizate de employee benefits oferite impreuna cu conventia de salarii.

 

Dl. Yann Louarn, reprezentantul BRD Asigurari de Viata si BRD Pensii, a prezentat o solutie moderna si eficienta pentru motivarea si protectia angajatilor ce include asigurare de sanatate de grup, asigurarea de viata de grup si pensia privata facultativa.

 

Evenimentul s-a incheiat cu o prezentare sustinuta de Adriana Radu –  AR+ Solutions ce a avut ca focus activitatea specialistului in compensatii si beneficii.

 

La finalul evenimentului participantii au avut o noua ocazie de networking cu prilejul unui moment de wine tasting oferit de Crama Oprisor.

 

Conferinta Reward & Engage de anul acesta s-a bucurat de sprijinul: BRD Asigurari de Viata si BRD Pensii in calitate de partener principal, Swiss EcoDent, Sodexho, Prisum cu brandul Hymalaya, MaxRelax, Wellington si WorldClass.

 

Mai multe informatiii despre evenimentul Reward & Engage 2015 precum si despre urmatoarele editii pot fi accesate pe site-ul dedicat: www.learningnetwork.ro/comp-ben.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24