Articole
08-07-2020

 

EY România lansează astăzi noua ediție EY Entrepreneur Of The Year. Ajuns la cea de-a V-a ediție, programul descoperă antreprenorii locali cu viziune, lideri agili care abordează inovator provocările prezentului și au un impact pozitiv în comunități.


Antreprenorul care va fi desemnat câștigător va reprezenta România în cadrul competiției globale EY World Entrepreneur Of The Year, a cărei gală va avea loc la Monaco în iunie 2021.

În cadrul celei de a V-a ediții a competiției locale, pe lângă marele titlu EY Entrepreneur Of The Year, se vor acorda premiul EY Emerging Entrepreneur Of The Year in Technology și premiul de excelență unei afaceri de familie de succes - Family Business.


În plus, având în vedere contextul social și economic pe care îl traversăm, au fost adăugate două noi categorii:

  • Social Responsibility in the context of Covid-19 (Responsabilitate socială în perioada Covid-19)
  • The most successful business transformation during the Covid-19 period (Cea mai de succes transformare a unui business în perioada pandemiei Covid-19)
 

„Prin competiția EY Entrepreneur Of The Year ™ ne propunem să descoperim și să recunoaștem meritele celor care continuă să inoveze și să creeze locuri de muncă, lideri care reușesc să depășească momentele dificile create de criza pandemică și care contribuie activ la construirea unei lumi care funcționează mai bine. EY World Entrepreneur of the Year ™ este singura competiție globală a antreprenorilor, care premiază lideri de succes din întreaga lume. Anul acesta suntem la cea de-a V-a ediție la nivel național, având în același timp o tradiție de peste 30 de ani la nivel global”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale.Ediția EY Entrepreneur Of The Year – România 2020 va avea următorul calendar:

  • Înscrierea candidaților: 8 iulie – 25 septembrie 2020
  • Interviuri cu antreprenorii candidați: 25 septembrie – 13 noiembrie 2020
  • Prima și a doua rundă de jurizare: 12 ianuarie 2021 și 26 ianuarie 2021
  • Gala de premiere EY Entrepreneur Of The Year din București: 25 martie 2021
  • Gala EY World Entrepreneur Of The Year din Monaco: iunie 2021.

 

Juriul independent este alcătuit din 3 antreprenori și 2 executivi de top, dintre care și câștigătorul ediției anterioare, Ovidiu Șandor, Fondator și CEO Mulberry Developments (Președintele juriului), Mihaela Bîtu, CEO ING Bank, Rucsandra Hurezeanu, Fondator și CEO Ivatherm, Cristian Rusu, fondator și CEO Casa Rusu și Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Candidatul se poate înscrie singur sau poate fi nominalizat, cu acordul acestuia, de către o altă persoană (un partener, consultant, client, furnizor, angajat, membru al familiei etc.).Condițiile de eligibilitate pentru programul EY Entrepreneur Of The Year sunt următoarele: antreprenorul trebuie să aibă o afacere care să fie înființată de cel puţin 3 ani, să aibă flux constant de venituri de cel puțin 2 ani și un număr minim de 10 angajaţi. Candidatul trebuie să joace un rol activ în afacere şi să deţină o parte semnificativă din capitalul subscris al firmei (minim 20%). Naționalitatea română nu condiționează participarea în competiție, este important însă ca operațiunile afacerii să se desfășoare în cea mai mare parte în România.

În cadrul acestei ediții, echipa EY România va acorda un premiu pentru Responsabilitate socială în perioada Covid -19 antreprenorilor care s-au implicat în protejarea comunităților și un premiu de excelență unei afaceri de familie din România, care va dovedi că este pregătită pentru o tranziție armonioasă către o nouă generație și către un business sustenabil. În ediția anterioară, premiul Family Business Award a fost câștigat de familia Boromiz, care conduce grupul Boromir.

Premiul Cea mai de succes transformare a unui business în perioada pandemiei Covid-19 va fi acordat afacerii care a demonstrat flexibilitate și adaptabilitate la noile realități din mediul de business induse de criza sanitară globală, de către sponsorul competiției LGT Bank.

Pentru mai multe detalii despre program și pentru înscrieri, vă rugăm accesați eoy.eyromania.ro.

****

Despre EY Entrepreneur Of The Year

Programul EY Entrepreneur Of The Year a fost demarat de EY în 1986, în Statele Unite. Începând cu anul 1993, competiția se organizează și în alte țări, iar din anul 2000 se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. EY Entrepreneur Of The Year este singura competiție pentru antreprenori care se organizează la nivel global, peste 10.000 de antreprenori din întreaga lume fiind nominalizați în cadrul acesteia în fiecare an. Competiția se desfășoară în 145 de orașe din peste 60 de țări, acoperind mai mult de 94% din economia globală.

 

În România, ediția locală a competiției EOY a ajuns la cea de a V-a ediție. Sponsorul competiției din acest an este LGT Private Banking and Asset Management iar partenerii programului sunt Bursa de Valori București (BVB), The Family Business Network România (FBN), Romanian Business Leaders (RBL) și Ziarul Financiar.

 

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 284.000 de angajaţi în peste 700 de birouri în 150 de ţări şi venituri de aproximativ 36,4 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2019. Reţeaua  noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume.

Prezentă în România din anul 1992, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale.

Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet: www.ey.com

 

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2020 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24