Articole
08-03-2014

Sanatatea trebuie sa fie o prioritate, dar, din pacate, uneori nu suntem suficient de egoiste pentru a-i acorda mai multa atentie. Punem pe primul plan problemele, proiectele, deadline-urile, traim intr-un ritm prea alert, iar asta afecteaza starea de bine a organismului.

Intrebarea nu este daca sanatatea este importanta, ci daca este cea mai importanta”, aceasta este ideea de la care a pornit campania CASEI JAD: “Ce vor romanii in 2014?”, o campanie ce isi propune constientizarea importantei sanatatii, a frumusetii sanatatii.

“Intrebarea nu este daca sanatatea este importanta, ci daca este cea mai importanta”, spune Nicoleta Magargiu, Co-Fondator CASA JAD.

Unicul centru de Health & Wellness din Romania bazat pe terapii cu pietre de jad si turmalina incalzite (raze infrarosii – tehnologia Far Infrared), CASA JAD vrea sa ofere o perspectiva diferita asupra ideii de “Ce vreau sa schimb in noul an”, punand accentul pe sanatate.

Prioritizarea sanatatii si constientizarea importantei sale e un obiectiv important si, in 2014, se impun eforturi precum campanii de educatie si constientizare a importantei sanatatii pentru ca preventia, mentinerea sanatatii atunci cand o avem, ingrijirea noastra mentala, psihica, sa ne ajute sa nu ajungem in situatii limita, atunci cand avem nevoie de ingrijire speciala si tratamente costisitoare.

Cate iti ofera corpul in fiecare zi, an de an, cate lucruri poti face datorita lui si cat ii dai tu in schimb? In activitatea noastra, intalnim deseori oameni care se preocupa de sanatate doar atunci cand este prea tarziu”, explica Rafael Pirsan, Co-Fondator CASA JAD.

Aceasta campanie se va derula pe parcursul intregului an, sub forma unor video-uri care surprind oamenii de langa noi, vorbind liber despre sanatate.

Un prim film a fost realizat la inceputul lunii ianuarie, ca un reminder pentru 2014 ca este absolut esential sa ai grija de sanatate si sa imbratisezi conceptul de "frumusetea sanatatii".

Am plecat de la ideea ca sanatatea e un subiect important, dupa cum afirmam sus si tare cu totii, dar pe care il neglijam permanent. In domeniul nostru, al relaxarii si wellness-ului, intalnesti zilnic persoane cu probleme de sanatate, mai mici sau, in general, mai mari, care sunt primii la a da sfaturi colegilor de munca, prietenilor, despre cat de importanta e sanatatea, dar cand vine vorba de propria sanatate, uita complet teoria. Si cred ca acest film arata tuturor ca sanatatea este un subiect mare in 2014, ca face parte din agenda romanilor pe noul an, ca este un gand in care investesc timp, resurse, energie.”

Intr-un fel, speram ca aceasta campanie pe care am creat-o poate servi tuturor ca un reminder. Poti sa revezi acest film la jumatate de martie sau in vara sa zicem, atunci cand ai uitat din nou de sanatate si iti poti restabili prioritatile cu ajutorul lui”, spune Nicoleta Magargiu, co-fondator CASA JAD Exclusive Health & Wellness. Evolutia campaniei o puteti urmari, de-a lungul anului, pe site-ul www.casajadexclusive.ro.

Alaturi de aceasta campanie, CASA JAD ofera si solutii pentru un corp mai sanatos, mai relaxat. Brand premium de aparatura de masaj automatizat cu pietre de jad incalzite si in acelasi timp, CASA JAD este unicul centru din Romania specializat pe terapii cu pietre de jad sau turmalina incalzite. Cele doua locatii CASA JAD Health&Wellness din Bucuresti, CASA JAD Exclusive (zona Dorobanti) si CASA JAD Boutique (zona Unirii) sunt unice in Romania datorita conceptului “Terapie prin Rasfat”: un masaj terapeutic in deplin confort, automatizat si extrem de relaxant, cu efecte holistice. Masajul terapeutic cu pietre de jad si infrarosii CASA JAD combina principii de Medicina Traditionala Chineza precum presopunctura, termoterapie, cristaloterapie si este recomandat pentru afectiuni ale coloanei vertebrale (cifoza, scolioza, dureri de spate, spondiloza cervicala), dar si pentru probleme legate de circulatia sangvina, insomnii, depresii, lipsa de energie. Acest masaj mai este numit “Masaj la papion”, intrucat ofera avantaje unice: ramai imbracata pe perioada masajului si masajul nu presupune o pregatire speciala si poti veni direct de la job.

Urmareste filmul campaniei pe:

https://www.youtube.com/watch?v=e7m9INa4WcQ

Foto: businesswoman.ro

Autoare: Alina Burlacu
Redactor-sef Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24