Articole
20-10-2014

In mai putin de o saptamana la scoala Creative Learning incepe un curs nou - Personal Branding. Traim intr-o lume in care constantele sunt competitia si schimbarea. Si, fie ca o constientizam sau nu, ne alegem partenerii de afaceri in functie de reputatia lor si claritatea cu care-si comunica avantajele unice. La randul nostru, suntem alesi si propulsati in cariera pe aceleasi principii.

 

Cursul de Personal Branding te va ajuta sa descoperi, pe parcursul celor 5 ateliere intensive, care sunt atu-urile tale unice si cum sa le comunici eficient angajatorilor sau clientilor. Astfel, devii un must-have si iti asiguri nu doar un loc de munca, ci o cariera stabila si independenta.


Au mai ramas cateva zile de inscrieri! Numarul locurilor este limitat.

Gasesti toate informatiile despre programa, desfasurare, costuri, aici.


Te inscrii la: contact@creativelearning.ro

Tel.: 0721 98 44 67

www.creativelearning.ro
Facebook Creative LearningVei fi ghidat in descoperirea brandului personal castigator de Larisa Petrini, cu o experienta de peste 12 ani in domeniul comunicarii, avand expertiza in Personal Branding, Managementul Reputatiei si Comunicare de Criza, si de Simona Gherasim, certificata ca Personal Branding Strategist de catre Reach, liderul mondial in domeniu. Impreuna formeaza echipa Shero, un proiect care ofera prima formula completa de branding personal, adresata femeilor din Romania.

Pentru ca este un domeniu foarte important care incepe sa se impuna si la noi, am stat de vorba cu Larisa si Simona despre cum te poate ajuta un astfel de curs in viata profesionala si cea personala. Iata de ce ar trebui sa-l urmezi.

 

Designist: Mai are nevoie o femeie de succes de Personal Branding? De ce?

 

Larisa& Simona: Noi credem ca o femeie de succes are permanent nevoie de branding personal. Acest proces este ca o calatorie continua. Brand-ul personal evolueaza permanent asa cum evoluam si noi. Esenta brand-ului va ramane mereu aceeasi, insa obiectivele persoanei, mediul in care se manifesta acel brand se actualizeaza permanent. Prin urmare este necesara o actualizare permanenta in partea de armonizare si difuzare a brandului personal.

 

Designist: Exista prejudecata ca Brandul Personal vine instinctiv, se dezvaluie de la sine. Si ca i-ar ajuta mai degraba pe cei mai neincrezatori in fortele proprii, care nu stiu sa se comunice. Cum combateti voi aceasta prejudecata?

 

Larisa& Simona: Intr-adevar, exista situatii in care anumiti profesionisti au reusit sa isi cristalizeze singuri, instinctiv un brand personal. Acest proces in cele mai multe cazuri a fost unul cu incercari reusite si mai putin reusite. Noi acompaniam cursantii sa scurteze drumul catre aceasta dezvaluire. Cu siguranta o pot face si singuri, insa alaturi de noi o fac intr-un timp mai scurt si mult mai eficient.

 

Designist: Se vorbeste in Romania despre Personal Branding?  Cum e perceput acest domeniu al dezvoltarii personale in viata profesionala? Tinde el sa devina un must-have pentru cei ce-si doresc o cariera stabila, de succes in contextul atat de competitiv?

 

Larisa& Simona: Dupa parerea noastra, a inceput sa se vorbeasca foarte mult despre branding-ul personal si in Romania. Contextul actual extrem de competitiv, accesul facil la tehnologie si viteza cu care ne schimbam sau ajustam drumul in cariera fac ca Personal Branding-ul sa devina un must-have.

 

Designist: Atunci cand vorbim de strategia de brand a unui business, spunem despre ea ca e un proces continu, de lunga durata. Cum stau lucrurile in Personal Branding? Nu este si aici vorba de un plan permanent de comunicare si actiuni?

 

Larisa& Simona: Cu siguranta este vorba despre o actualizare permanenta manifestata mai ales in comunicare. La fel ca orice brand, si brand-ul personal evolueaza permanent, asa cum evolueaza si persoana. Cum spuneam si mai sus, desi esenta brand-ului va ramane aceeasi, obiectivele persoanei, mediul in care se manifesta acel brand se actualizeaza permanent. Prin urmare este necesara o actualizare permanenta in partea de armonizare si difuzare a brandului personal.

 

Designist: In acest caz, cursul de Personal Branding reprezinta mai degraba punctul de start in dezvoltarea unei cariere independente, puternice, influente?

 

Larisa& Simona: Noi am spune ca acest curs reprezinta un salt la urmatorul nivel in cariera sau afacerea lor, oricare ar fi nivelul prezent. Acest curs ii ajuta pe participanti sa preia controlul carierei lor si sa stie ce au de facut pentru a-si realiza obiectivele.

 

Designist: Am mai identificat o prejudecata: Personal Branding-ul este un curs destinat doar top managerilor, jucatorilor de la varful piramidei profesionale sau personalitatilor din industria de media si divertisment. Care sunt argumentele ca lucrurile nu stau deloc (doar) asa?

 

Larisa& Simona: Cursul de personal branding este adresat tuturor profesionistilor care doresc sa atinga intr-un timp mai scurt urmatorul nivel al succesului, respectandu-si autenticitatea. A sti ce ai unic de oferit este vital pentru orice persoana indiferent de nivelul la care se afla in cariera sau afacere.

 

Designist: Aveti de-a face cu caractere puternice: profesionisti din diverse domenii, femei care stiu ce vor. Nu le vine uneori greu sa se lase ghidate sa se vada si altfel? Cum evolueaza, pe parcurs,relatia dintre ele si voi?

 

Larisa& Simona: Nu, dimpotriva. Toate clientele cu care am lucrat au fost foarte deschise si s-au bucurat din plin de proces. Cu siguranta un rol important in aceasta deschidere l-a avut si siguranta ca metodologia este una testata, procesul Reach fiind, la nivel mondial, cel mai cunoscut proces de branding personal. Lasandu-ne sa patrundem in spatiul lor personal, clientele noastre ne devin companioni dragi.

 
 


Designist: Ne puteti da cateva exemple de beneficii concrete din viata voastra profesionala in urma Personal Branding-ului? Sau din viata profesionala a celor cu care ati lucrat?

 

Larisa& Simona: Beneficiile sunt numeroase, printre cele mai importante am enumera:

Valoare adaugata si continuitate: studiile arata ca oamenii sunt dispusi sa plateasca cu pana la 70-100% mai mult pentru un brand. In fata competitiei dure si a felului in care evolueaza tehnologia si mediul digital, genericele de obicei pierd. Brandul personal ajuta in a fi prima alegere. De exemplu, Loredana, care are un brand personal foarte puternic, va fi solicitata si va percepe tarife mai mari decat alti artisti care nu se bucura de un brand personal bine conturat.

Influenta: un brand personal aduce prestigiu si ajuta major in a influenta proiectele la care persoana participa sau cauzele in care este implicata. Prezenta Nadiei Comaneci in proiectul 10 pentru Romania a determinat cu siguranta ca numarul fetitelor care s-au inscris la preselectie sa fie unul foarte mare.

 

Independenta si controlul carierei: o persoana cu un brand puternic isi poate alege usor clientii sau angajatorii. Brandul Personal iti ofera portabilitate si permite reputatiei sa calatoreasca cu tine.

 

Implinire personala si profesionala.

 

Designist: Beneficiile Personal Branding-ului nu se opresc doar la cariera, nu-i asa? E vorba si de oconstientizare mai clara a prioritatilor in viata, pasiuni included?

 

Larisa& Simona: Da, cursul de branding personal are printre beneficii o crestere a constientizarii de sine: lucrul intens cu dorintele, obiectivele, credintele, valorile si pasiunile persoanei o ajuta sa aiba o viziune imbunatatita asupra vietii pe care o traieste, sa stie care sunt domeniile in care poate face diferenta si unde isi doreste sa ajunga.

 

Designist: Sunt si oameni care cred ca haina succesului e ceva cu totul strain, ca tu trebuie sa teajustezi, de multe ori nefiresc acestei haine. Cum i-ar ajuta un astfel de curs sa constientizeze ca fraza „sta in puterea ta sa realizezi tot ce iti doresti” nu e un sablon? Ca pot sa-si descopere sansele unice.

 

Larisa& Simona: Cu siguranta cursul este pentru acei profesionisti care stiu ca pot avea succes insa nu stiu cum pot ajunge acolo mai repede. Noi ii ajutam sa faca un mare pas inainte si sa isi descopere un brand personal autentic si castigator pe care sa il foloseasca pentru a se bucura de succesul profesional pe care si-l doresc.

--

Au mai ramas cateva zile de inscrieri! Numarul locurilor este limitat.
Gasesti toate informatiile despre programa, desfasurare, costuri, aici.


Te inscrii la: contact@creativelearning.ro

Tel.: 0721 98 44 67

www.creativelearning.ro
Facebook Creative Learning

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24