Articole
04-10-2013

ADVERTORIAL

V-ati planificat un eveniment si cautati o locatie in Cluj? Noi va recomandam Hotelul Granata, un spatiu potrivit pentru orice tip de eveniment, corporate sau privat.

 

Hotelul Granata, construit in ton cu vechea arhitectura a orasului, este situat intr-o zona linistita a Clujului, la doar 5 minute de zona centrala, 100 m de drumul european E60 si la 15 minute de Aeroportul International Cluj-Napoca. Spatiile de cazare oferite, respectiv apartamente, camere matrimoniale, camere twin si camere junior suite sunt dotate cu aer conditionat,  minibar, TV/LCD, cablu TV, seif personal digital, internet wireless, telefoane in camere si bai, uscator de par, cabina dus/cada hidromasaj. Pentru relaxare, varianta ideala este sauna finlandeza din cadrul hotelului, avand o capacitate de 6 locuri perfecta pentru purificarea corpului de toxinele acumulate zilnic. In plus, reduce stresul, amelioreaza problemele legate de somn si tonifica intregul organism.

 

Hotelul Granata dispune de o sala de conferinte moderna cu dotarile necesare desfasurarii unui eveniment reusit, si de un restaurant spatios si elegant. Sala de conferinte are o capacitate de 100 locuri in aranjament teatru si beneficiaza de sonorizare de calitate, videoproiector performant, flipchart, laptop, PC, internet de mare viteza, imprimanta, copiator, pupitru speaker, aer conditionat.

 

Restaurantul Hotelului Granata are o capacitate de 100 de locuri, asadar pauza de masa sau bufetul unei conferinte nu vor mai fi o problema. Deasemenea, design-ul clasic, dar foarte elegant, face ca restaurantul sa se preteze mai multor tipuri de evenimente, sala putand fi amenajata in functie de preferinte si de tipul evenimentului, iar parcarea proprie faciliteaza accesul rapid al invitatilor la eveniment.

 

La Hotel Granata veti gasi intotdeauna o atmosfera calda si o echipa de profesionisti care va asigura reusita oricarui eveniment. Cu abordarea flexibila a planificarii evenimentelor, precum si prin gama larga, exclusivista de servicii oferite, nevoile dumneavoastra vor fi pe deplin implinite, iar evenimentul se va bucura de succesul dorit.

 

 

Pentru rezervari si informatii, va rugam accesati: www.hotelgranata.ro

 

 

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24