Articole
06-03-2015

Peste 220 de lideri ai comunitatii de afaceri locale au participat luni, 2 martie, la gala aniversara a Premiilor publicatiei Business Review. Business Review Awards premiaza de zece ani cele mai importante realizari ale mediului de afaceri, inovatia si spiritul antreprenorial.

 

Consider ca excelenta in afaceri nu se refera la cifre si atingerea anumitor obiective ci la valoarea pe care afacerea o aduce oamenilor carora i se adreseaza. - Iulian Stanciu, eMAG.

 

De la ecologizarea afacerii la formarea urmatoarei generatii de antreprenori, de la finantarea IMM-urilor la readucerea pe linia de plutire a unei companii aflata in dificultate, unii jucatori de pe piata afacerilor au sfidat conditiile dificile si au stralucit in 2014.

 

Au fost acordate 14 premii in 13categorii, celor peste 40 de companii nominalizate. In cadrul editiei 2015 a Business Review Awards a fost introdusa o categorie speciala pentru acei lideri remarcabili care, prin integritatea demonstrata, puterea de a inspira si prin dedicarea lor, au adus o contributie importanta comunitatii si bunastarii acesteia - THE HONORARY RECOGNITION AWARD.

 

Castigatorii Premiilor Business Review Awards 2015 sunt:

 1. Sustainable Business Practices – Skanska Property Romania
 2. Online Strategy for Business Development – Mega Image
 3. Innovation in Technology – Softronic
 4. Best Start-up Supporter – Impact Hub Bucharest
 5. Best SME’s Financing Line Program – Raiffeisen Bank
 6. Honorary Recognition Award: Social Entrepreneur of the Year – Ionut Patrahau, Brain Institute
 7. Best Micro-financing Program – Good.bee Credit IFN
 8. Best Turnaround Performance – Cemacon
 9. Honorary Recognition Award for Outstanding Leadership – Steven van Groningen
 10. Best Employment Initiative – Pirelli
 11. Entrepreneur of the Year – Andrei Dunca, LiveRail
 12. Deal of the Year – Electrica IPO
 13. Business Leader of the Year – Nicolas Maure, Dacia
 14. Excellence in Business – Dacia

 

Este o placere sa fiu din nou pe acest podium si in mod special pentru a primi premiul in categoria Best SMEs financial Line Program. Va multumesc si sper ca in viitor cat mai multe companii sa beneficieze de finantare si astfel sa ridice economia Romaniei, a declarat Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank.
 

Acest premiu marcheazacincisprezece ani de munca intensa si investitii, rezultatul fiind cele 3 procente pe care Dacia le detine pe piata europeana. Multumim partenerilor nostri, angajatilor si presei care au facut aceste rezultate vizibile, a spus Anca Oreviceanu, Director Comunicare Dacia si Grup Renault Romania la primirea trofeului pentru excelenta in afaceri.

 

Mai multe detalii despre proiectele pentru care au fost nominalizati puteti citi in articolul aparut pe Business Review online - http://goo.gl/4DQvrS.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24