Articole
20-05-2014

Design Driven este un program-concurs care se adreseaza start-up-urilor si companiilor tinere. Programul reprezinta o actiune de constientizare a importantei designului in sfera business. Cei care impartasesc convingerea lor – ca designul conteaza – sunt invitati sa intre in concurs. Inscrierea este gratuita, iar la finalul programului unul dintre participanti va castiga designul logo-ului pentru compania aplicanta.

 

Perioada de inscrieri este 19-31 mai. Detalii suplimentare gasiti pe pagina programului : www.conceptmachine.ro/design-driven

 

Organizator

 

Acest program este dezvoltat de studioul de design si identitate de brand Concept Machine. Studioul isi desfasoara activitatea de patru ani in Bucuresti. Concept Machine se adreseaza companiilor cu atitudine, care inspira si tind spre perfectiune, ce activeaza in diferite domenii profesionale si la diverse niveluri de amploare. Concept Machine implementeaza campanii de comunicare, contureaza identitati si lanseaza branduri.

Inca de la inceputul activitatii sale, Concept Machine a promovat mesajul “design matters”, incercand sa sublinieze rolul fundamental al designului in crearea unei identitati.

 

Concept

 

Design Driven este un program care continua seria de actiuni initiate de Concept Machine cu scopul de a evidentia rolul designului in dezvoltarea unei companii.

De-a lungul activitatii studioului a fost analizata relatia business-design. Au reusit astfel sa sintetizeze trei niveluri de interactiune, cu implicari si efecte diferite.

 

Rolul elementar al designului este acela de comunicare, prezentare. Integrat strategiei de business, designul defineste promisiuni si faciliteaza conexiunea si interactiunea cu consumatorul, inspira si motiveaza, sustinand eficienta. Designul pus in centrul gandirii de business inoveaza si creeaza oportunitati.

 

Putem conclude astfel ca, indiferent de profilul de business, de strategie si nevoile de comunicare, designul este un instrument indispensabil, ce poate fi folosit atat punctual cat si global, pentru a genera coerenta, diferentiere si dezvoltare.

 

Programul este deschis pentru start-up-uri si companii tinere care au o atitudine Design Driven.

 

e-mail: design-driven@conceptmachine.ro

facebook :www.facebook.com/DesignDrivenProgram

website :www.conceptmachine.ro/design-driven

 

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2020 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24