Articole
07-10-2015

Cum stii daca un layout (fie el un vizual, layout pentru o macheta, un ambalaj sau o carte) este bun? Cand dai feedback, vrei sa te bazezi pe mai mult decat simtul tau estetic? Daca ai vazut vreodata macar una dintre "glumele" graphic designerilor cu experienta la adresa clientilor care vor "zapada mai calda" si nu vrei ca feedback-ul tau sa se apropie de aceasta zona, iti recomandam cursul de Graphic Design.

 

Fie ca tu esti cel care creeaza design-ul, fie ca job-ul tau implica sa stii care sunt DOs and DON’Ts in acest domeniu, e foarte important sa cunosti criteriile de evaluare in graphic design. Pentru ca, asa cum spune si designerul Alexe Popescu, trainerul cursului de Graphic Design la Creative Learning, "in final, esti ceea ce alegi/creezi".

 

Cursul de Graphic Design incepe la Creative Learning pe 17 octombrie, weekend-ul viitor. Daca vrei sa incepi cursul toamna asta, inscrie-te cat mai curand.


Te inscrii la contact@creativelearning.ro.


Toate detaliile despre curs aici.

 
Curs Design 

Cui se adreseaza cursul de Graphic Design?

 

Graficienilor la inceput de drum, care isi doresc sa aprofundeze subiectul, dar si pasionatilor de graphic design, care au nevoie de feedback si vor sa-si testeze abilitatile in vederea unei posibile cariere in acest domeniu.

• Micilor antreprenori si specialistilor in marketing, comunicare sau branding, pentru ca e foarte important pentru ei sa inteleaga cat mai bine care sunt criteriile de evaluare a unui produs grafic (afis, coperta de carte, packaging, layout etc.)

• Nu este un curs care preda un anumit program de grafica. Este despre regulile Graphic Design-ului, instrumente de lucru, teorii si concepte, explicate prin DOs and DON’Ts si foarte multe aplicatii practice.

Curs Design 2
 

De ce iti mai recomandam acest curs?

 

Cursul de Graphic Design, lansat in primavara anului trecut la scoala Creative Learning, a ajuns deja la sesiunea cu numarul 5. Primavara aceasta, in 2015, datorita cererilor in numar mare, cursul a fost sustinut si in luna martie, si in luna mai.

• Este structurat in 4 workshop-uri intensive, de weekend, fiecare de cate 4h.30 minute, pentru a fi cat mai accesibil si celor care au un program foarte incarcat in timpul saptamanii.

• Grupa este formata din maximum 15 cursanti, iar dupa fiecare tema de curs primesti feedback-ul imediat al trainerului, dar si al colegilor de grupa.

• Baza cursului o reprezinta exercitiile si aplicatiile practice, pornind de la cazuri reale (logo-ul unui brand; cartea de prezentare a unei companii etc.). Le vei rezolva atat analog (adica prin decupaje sau forme geometrice, folosind markere speciale etc.), cat si digital (cu ajutorul calculatorului, daca stii deja sa folosesti un program de grafica).

• Pe parcursul cursului, va fi disponibila si o minibiblioteca de Graphic Design, ale carei titluri le poti consulta la curs, dar si imprumuta de pe un weekend pe celalalt.

 

Iata cum va arata experienta ta la curs si care este feedback-ul cursantilor.

 
curs design 4
 

Cursul de Graphic Design incepe la scoala Creative Learning pe 17 octombrie, weekend-ul viitor. Daca vrei sa incepi cursul toamna asta, inscrie-te cat mai curand.

 

Te inscrii la contact@creativelearning.ro.


Toate detaliile despre curs aici.

 

Perioada de desfasurare:

Sambata, 17 oct. /10.00 – 14.30/ Durata: 4h.30 min
Duminica, 18 oct. /10.00 – 14.30/ Durata: 4h.30 min
Sambata, 24 oct. /10.00 – 14.30/ Durata: 4h.30 min
Duminica, 25 oct. /10.00 – 14.30/ Durata: 4h.30 min

 

Curs design 3 
 

Mai multe fotografii din sesiunea de primavara pe pagina de facebook Creative Learning.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24