Articole
06-03-2014

O asigurare de sanatate este mai mult decat o necesitate atunci cand plecam in vacanta, fiind cel mai bun mod de a ne proteja de evenimentele mai putin placute. La fel de necesar, cand pleci in vacanta in care alegi ca mijloc de transport automobilul personal, este cardul de asistenta rutiera 9695, lansat in premiera pentru Romania si care ofera cel mai mare numar de servicii de asistenta rutiera pentru o vasta acoperire geografica.

Cardurile 9695 ofera garantia ca vei primi asistenta rutiera in cel mai scurt timp posibil in eventualitatea producerii unui eveniment neplacut, precum: defectiuni tehnice, eveniment rutier; furtul autovehiculului, lipsa combustibilului, alimentare gresita, lipsa cheie, blocare, sistem de inchidere, pana de cauziuc. Pe langa aceste servicii, in cazul in care reparatia dureaza mai mult de 8 ore si se face la o distanta de peste 50 km de domiciliul detinatorului de card, exista servicii suplimentare la alegere, care ofera serviciu de taxi si de transport, pentru a ajunge la domiciliu, de cazare, daca distanta nu permite intoarcerea la domiciliu sau chiar de inlocuire a vehiculului, pentru continuarea calatoriei.

In cazul in care evenimentul se produce in afara Romaniei, detinatorii de card beneficiaza de servicii precum repatrierea vehiculului sau traducere.

Cardurile 9695 sunt de doua feluri: de vacanta si de membru, fiecare oferind servicii in functie de alegerea facuta. Cardurile de vacanta sunt de trei feluri: Cardul Standard, la pretul de 30 de lei, care ofera asistenta rutiera timp de 15 zile calendaristice de la data activarii lui, adresandu-se unui turism intern; Cardul Extra, la pretul de 50 de lei, ofera asistenta rutiera atat pentru excursiile in tara, cat si in Europa, pentru o perioada de 15 zile consecutive si Cardul Premium, la pretul de 70 de lei, ideal pentru excursiile lungi in Europa, oferind maximul de beneficii incluse, tot pentru o perioada de 15 zile consecutive.

Cardurile de membru sunt tot de trei feluri: Cardul Bronze, la pretul de 130 de lei, ideal pentru excursiile in Romania, cu o valabilitate de 12 luni de la activare, 24 de ore din 24, 7 zile din 7; Cardul Silver, la pretul de 235 de lei, ideal pentru cei care calatoresc atat in Romania, cat si in spatiul Uniunii Europene, oferind servicii de asistenta rutiera completa, tot pe o perioada de 12 luni si Cardul Gold, la pretul de 300 de lei, care ofera servicii complete de asistenta rutiera fara limite teritoriale in Romania si in intreaga Europa, alaturi de alte beneficii precum: 2 nopti de cazare la hotel pentru toti pasagerii masinii, indiferent de numarul de incidente, transportul masinii la service-ul ales de catre detinatorul de card, taxi, masina de inchiriat si chiar transportul pasagerilor cu avionul sau trenul la clasa I.

Astfel, alegerea unui card 9695 este ideala pentru o vacanta fara griji, atat in Romania, cat si in Europa.

Foto: entanglingthepopular.blogspot.ro

Autoare: Denisa Cristache
Redactor Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24