Articole
10-09-2019

 

Camasile au fost destinate intial exclusiv barbatilor, iar cele mai vechi atestari ale acestor piese vestimentare arata folosirea lor inca din vremea Egiptului Antic. Cu trecerea timpului, camasile au suferit numeroase modificari, fie ale formei, fie ale intrebuintarii sau ale materialului folosit.

In Evul Mediu, camasile au fost preluate de catre europeni pentru a fi purtate de catre clasa muncitoare, in contrast cu faptul ca egiptenii le-au destinat regalitatii. Acesta este si momentul in care camasile au inceput sa fie croite si pentru silueta femeilor.


Camasile pentru femei pe care le cunoastem astazi sunt o forma extrem de rafinata si adaptata perioadei contemporane, avand in comun cu urmasele lor doar cateva elemente. Initial, camasile au fost preluate de catre femei in mediul business pentru a se situa pe aceeasi treapta cu partenerii domni.


Astazi, camasile business sunt un statement al femeii, care vorbeste despre puterea si feminitatea ei in egala masura. Dintre toate, camasa alba pentru femei se remarca a fi in topul preferintelor doamnelor, datorita versatilitatii sale. Aceasta este un simbol al elegantei, care si-a pastrat statutul de-a lungul timpului, oferind in acelasi timp libertate creativa in realizarea tinutei. Camasa alba pentru femei este rafinata si sofisticata, complimentand outfit-uri de la elegant la casual, cat si ocazii din cele mai diverse.De aceea, brandul romanesc ALISIA ENCO a ales sa le ofere doamnelor alternativele creative care sa se potriveasca personalitatii lor. Materialele de cea mai buna calitate, 100% bumbac de calitate superioara sau matase integrala, croiala slim ce subtiaza si subliniaza silueta, dar si broderiile creative si unice fac din camasile creative pentru femei by ALISIA ENCO un must have pentru fiecare ocazie.


Camasa alba Hora Fetelor, o camasa clasica alba primeste un twist ce imbina fluid modernul si traditionalul intr-o piesa vestimentara unica. Realizata din bumbac 100% intr-o tesatura ce nu permite transparenta, camasa alba ALISIA ENCO aduce detalii rafinate de inspiratie folclorica pentru a contrasta.

Aplicate pe mansete si guler, broderiile arunca o metafora asupra a ceea ce inseamna hora fetelor, care isi gaseste corespondentul in sustinerea pe care femeile de business si-o ofera una alteia astazi.


Preluare articol: https://www.alisiaenco.com/empower/2019/09/10/ghidul-camasilor-creative-pentru-femei/

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2020 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24