Articole
26-11-2015

Brandul de camasi si accesorii pentru femeile de afaceri, ALISIA ENCO, lansat la finalul anului 2014 de catre antreprenoarea Alice Botnarenco, propune o reintoarcere la origini prin noua sa colectie de camasi Traditionale
 

Inspirata de autenticitatea si frumusetea cusaturilor populare romanesti, noua colectie Traditionale imbina rigurozitatea unei camasi business impecabile cu naturaletea broderiilor de altadata, intr-o simfonie stilistica neasemanata. 
 

Imbogatita cu trei modele de cusaturi din regiuni diferite ale tarii, numite simbolic Hora fetelor, Trifoi si Floare de mai, colectia Traditionale vine cu un suflu proaspat in garderoba femeilor de afaceri, cu eleganta si bun-gust, demonstrand ca nu au nevoie de tinute extravagante pentru a iesi in evidenta, ci doar de cateva elemente discrete, ce pornesc din spiritul creativ ALISIA ENCO.

 

Noua colectie Traditionale pune in continuare accent pe calitatea deosebita a camasilor, de la materialul din bumbac 100% pana la cusatura impecabila si impachetarea cu grija in cutia premium, marcata cu logo-ul ALISIA ENCO.

 

Lansarea noii colectii ALISIA ENCO Traditionale vine in intampinarea Zilei Nationale a Romaniei, moment de apreciere atat a culturii si a valorilor traditionale romanesti, cat si un prilej de celebrare a acestora intr-un mod inedit, prin includerea acestor elemente in garderoba business.

 

Colectiile ALISIA ENCO se comercializeaza in prezent exclusiv prin intermediul propriului magazin online. Livrarea produselor se realizeaza oriunde in lume, iar transportul in Romania este gratuit si se face in 1-2 zile.

www.alisiaenco.com 

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24