Articole
31-05-2016

Cu o cariera de succes in domeniul bancar, dupa mai mult de 10 ani experienta, doi soti (Rodica si Spiru Sorin Gheorghita) incep timid sa incerce antreprenoriatul, creand in 2011 o companie si un magazin online de accesorii: www.cadoudinsuflet.ro.

 

In 2014, Rodica Gheorghita urmeaza cursurile de designer floral si se indragosteste de aceasta arta. Directia este una care se clarifica din ce in ce mai mult, iar in 2015, dupa ce urmeaza Atelierele de antreprenoriat ale Professional Woman Network, se contureaza si un plan de afaceri care sa includa in componenta pasiunea pentru flori; se deschide calea pentru ceea ce este astazi www.cadoudinsuflet.ro.

 

Diferenta o creaza produsul in sine, care nu e doar un aranjament floral „one time”, ci e o relatie creata intre echipa  www.cadoudinsuflet.ro si clientul, fie el persoana fizica sau juridica.

Reminder-ul floral este produsul/serviciul de baza al companiei; echipa tine minte datele evenimentelor importante si in plus ofera posibilitatea livrarii unui aranjament floral personalizat sarbatoritului in ziua evenimentului.

 

Ca urmare a faptului ca frumosul este indragit si cautat, am adaugat Atelierele „Rasfat printre flori”, ateliere in care poti invata despre flori, sa te joci cu florile creand propriul aranjament floral, folosind creativitatea si dezvoltand-o. De asemenea, compania deserveste in materie de aranjamente florale diverse evenimente corporate sau din viata privata a fiecarei persoane.

 

Care sunt produsele sau serviciile pe care le ofera?

 

Reminder Floral – Pentru a nu pierde nicio ocazie sa ii faci pe cei dragi tie sau pe colaboratorii tai sa stie cat inseamna pentru tine si sa le aduci o bucurie. Stai fara grija agendei. Impartasesti o singura data datele evenimentelor completand formularul Reminder online, iar echipa cadoudinsuflet iti va reaminti cu cateva zile inainte de fiecare eveniment pe email, telefon, FB, dupa preferintele tale si iti va propune totodata o varianta de aranjament floral adaptata respectivului eveniment. Va crea, executa si livra in Bucuresti, la data evenimentului, la locatia indicata de tine.

 

Ateliere de rasfat printre flori - Organizate in grupuri cu numar limitat de participanti in care iubitorii de frumos pot invata cum sa faca un aranjament floral. Acesta se adreseaza persoanelor care doresc sa se dezvolte multilateral, prin creatie, care vor sa invete ceva nou, sa se relaxeze si sa faca networking in acelasi timp.

 

Aranjamente florale pentru diverse evenimente - Corporate sau din viata private a fiecarei persoane.

 

Care sunt clientii companiei?

Clientii sunt persoane ocupate, dar preocupate de calitatea serviciilor.

Pentru exemplificare, echipa cadoudinsuflet a realizat aranjamentele florale pentru Balul Bucharest Business Days decembrie 2015, a creat aranjamente florale pentru Ambasada Statelor Unite ale Americii si multe alte surprize florale.

 

Ce proiecte are in desfasurare?

Pe 8 iunie 2016 se va desfasura atelierul „Rasfat printre flori” la Training Cafe:

www.facebook.com/events/100609303686730

 

Certificari

Rodica Gheorghita este designer floral autorizat. Participanta la cursurile Floristiq Art, unde a studiat alaturi de maestrul florist Gregor Lerch. Este, de asemenea, formator autorizat pentru a livra in mod calitativ continutul atelierelor de „Rasfat printre flori”.

 

Cariere

Cei care doresc sa lucrez alaturi de ei pot aplica pe site-ul companiei si pe mail la contact@cadoudinsuflet.ro.

 

***

Nume companie: cadoudinsuflet.ro

Domeniu de activitate: Aranjamente florale

Owner: Rodica Gheorghita

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24