Articole
12-01-2014

Brie, Cheddar, Mozzarela, Ricotta, fiecare dintre aceste specialitati de branza pot fi obtinute cu ajutorul unor kit-uri complete, fara aditivi, pe care le poti comanda pe un site canadian. Makecheese.ca a fost realizat de Ella Kinloch, o antreprenoare care a renuntat la meseria de profesor, pentru a se dedica unui hobby: branzeturile facute in casa.

Ella a gasit o modalitate de a impartasi pasiunea ei si altor persoane pasionate de bucatarie. Acum, nu doar tine cursuri despre cum poti obtine diferite sortimente de branza, ci vinde kituri complete, ce includ ingredientele, materialele de care ai nevoie si retetele pentru acasa.

In conditiile in care cresc consumatorii de produse home made, pritenoase cu mediul, o afacere in domeniul alimentar pare a avea toate sansele sa reuseasca - in momentul in care a fost realizat materialul pentru Femei in Afaceri, kit-ul pentru branza Cheddar era "out of stock", un stock cu kituri de 44,95 dolari canadieni, bucata, epuizat nu este altceva decat dovada unei afaceri care vinde bine.

Primul pas in afacerea Make cheese a fost facut de Ella Kinloch prin participarea la un curs de patru luni de fabricare a branzeturilor, apoi antreprenoarea a facut un tur al Americii de Nord, in cautarea retetelor si metodelor de lucru originale, dar si a profitului, chiar la producatorii de branzeturi locali.

"Ca profesoara le spuneam elevilor sa aiba curaj sa isi traiasca visul, aventura si m-am surprins, la un moment dat, intrebandu-ma daca mi-am facut vreodata timp pentru aventura mea. Scopul initial a fost sa invat afacerea din spatele producerii de branzeturi si am sfarsit prin a invata o lectie mai importanta. Branza ne pune in legatura cu animalele, cu natura si oamenii", scrie Ella pe site-ul makecheese.ca.  

In prezent, pe site sunt 5 tipuri de branzeturi: de la 79.95 de dolari canadieni, kitul Brie, la 15,95 dolari canadieni, kitul de Cream Cheese, si, antreprenoarea a anuntat ca vor mai fi lansate si alte sortimente, in curand.

Mai multe informatii citeste pe: www.makecheese.ca

Autoare: Alina Burlacu

Editor Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24