Articole
20-03-2018

 

ALISIA ENCO, brandul de camasi ce reflecta viziunea fondatoarei marcii, antreprenoarea Alice Botnarenco, asupra tinutei de business a fost creat pentru a raspunde exigentelor femeii contemporane – puternice, increzatoare, dezinvolte si echilibrate si a fost construit in jurul unei piese centrale - camasa piesa pilon a vestimentatiei de afaceri.

 

De curand, brandul a lansat prima colectie de camasi business pentru barbati FOR HIM, marcand astfel primul pas din noua strategie de dezvoltare a brandului.

Colectia de camasi barbatesti FOR HIM se adreseaza barbatului rafinat, elegant si increzator, pentru care tinuta de business reprezinta un mod de exprimare si stil de viata.

 

Accentul in crearea colectiei a fost pe calitatea materialelor, texturile folosite fiind din bumbac Italian 100% de calitate superioara.

 

Noile modele sunt disponibile in nuante de alb, bleu, gri, bleumarin si grena, iar piesa centrala este camasa alba brodata cu motive traditionale romanesti.

 

Camasile ALISIA ENCO FOR HIM sunt disponibile pe site-ul www.alisiaenco.com si in showroom-ul din Bucuresti. Expedierea produselor se realizeaza oriunde in lume, in Romania fiind gratuit cu livrare in 24 H.

 

 Website: www.alisiaenco.com
 Facebook: https://www.facebook.com/ALISIAENCO/
 Linkedin: https://www.linkedin.com/company/5315476/
 Twitter: https://twitter.com/AlisiaEnco

 

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24