Articole
25-02-2014

Cea mai noua colectie de bijuterii semnata de Ana Wagner a fost prezentata, in cadrul unui eveniment exclusivist la London Fashion Week, in perioada 14-16 februarie.

In colectia de bijuterii “Gradina cu Giuvaiere III”, artista a rafinat ideile initiale de bijuterii, a gandit modele noi, a epurat si a slefuit formele de baza si a creat astfel noi piese de arta. Piesele de bijuterie semnate Ana Wagner sunt aduse la rang de arta datorita decorului original asternut pe portelan, realizat prin tehnica clasica de pictura peste glazura, tehnica intalnita si in marile manufacturi de portelan din lume.

Temele favorite ale artistei precum gradinile si peisajele fantastice scot piesa de portelan din conventional si o transforma intr-o podoaba care-ti da sentimentul ca in ea exista un intreg univers pe care ti-ai dori sa il lasi mostenire urmasilor. In aceasta linie de bijuterii sunt imprimate povesti pe portelan cu gradini paradisiace si peisaje fantastice, de data aceasta de inspiratie mediteraneana si nipona – o imbinare inedita de surse de inspiratie si stiluri. Cromatica de pe portelan este intr-un dialog rafinat cu pietre pretioase ca opalul, safirul sau rubinul.

In cadrul Saptamanei Modei de la Londra au fost prezenti designeri si comercianti din industria fashion si a bijuteriilor de lux, din toata lumea.

London Fashion Week este o saptamana dedicata comertului din industria modei si are loc in februarie si in septembrie, in fiecare an. Evenimentele fac parte din BIG 4 al evenimentelor de gen, alaturi de New York Fashion Week, Milan Fashion Week si Paris Fashion Week.

Foto: wagnerarte.ro

Autoare: Alina Burlacu
Redactor-sef Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24