Articole
09-02-2015

In ziua de sambata, 14 martie 2015 va avea loc prima editie a targului Bazaar de Haine, cel mai nou eveniment din calendarul iubitoarelor de shopping.

 

Escapada printre haine, accesorii si incaltaminte se va intinde pe un etaj intreg, iar vizitatorii vor putea colinda printre standuri si proba cu grija haine noi sau purtate, dar pastrate cu drag si scoase spre vazare la preturi cum nici nu te astepti. Acolo se vor afla si prietenii evenimentului, cei de la Fundatia Bucurestii Noi, care vor directiona hainele stranse in scop caritabil la acest targ catre familii nevoiase din Bucuresti si alte orase din tara aflate in grija Fundatiei.

 

Si pentru ca Bazaarul de Haine are o gazda primitoare, AristoCats Bistro va avea grija de toate persoanele care ii vor trece pragul  – expozante, cliente sau vizitatoare – sa primasca 5% discount la orice consumatie pe care o vor face pe toata perioada targului.

 

Bazaar de Haine te asteapta sambata, 14 martie 2015, incepand cu ora 10.30, la AristoCats Bistro, din strada Teodor Stefanescu nr. 1, Bucuresti (zona pietei Rosetti, Universitate) la primul concept bazaar de shopping din Romania.

 

Pentru detalii si inscrieri: bazaardehaine@yahoo.ro.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24