Articole
05-05-2014

Fundatia Calea Victoriei te invita la Balul Bucurestiului Interbelic din 22 mai, de la orele 20:00, in fastuosul Palat al Cercului Militar National, sa intri in atmosfera petrecerilor din anii treizeci, in ritmuri de jazz, tango, charleston si foxtrot.

 

Ai ocazia sa te imbraci ca la petrecerile Marelui Gatsby - cu rochie cu talie joasa, perle lungi si accesorii de par sofisticate cu margele, paiete sau pene, cu manusi elegante de seara. Vei putea sa dansezi frenetic, pe melodii celebre in interbelic, cu domni eleganti cu papion si in costum de seara.

 

Atmosfera petrecerii va fi animata de sketchurile gazdelor noastre, actorii de comedie Smaranda Caragea si Nae Alexandru, care vor da viata unor personaje din epoca. Programul Balului include demonstratii de dansuri de epoca, muzica din anii '20-'30, masa festiva, multa socializare si amuzament. La aceasta petrecere eleganta poti castiga un premiu, daca te remarci printre cei mai dezinvolti dansatori sau ai unul dintre cele mai bune costume de epoca.

 

Balul, derulat sub Inaltul Patronaj al Principesei Margareta, este un eveniment marca Fundatia Calea Victoriei, organizat in colaborare cu Cercul Militar National. Aflat la cea de-a V-a editie, Balul este una dintre manifestarile culturale care sarbatoresc capitala si promoveaza istoria si cultura orasului, in cadrul festivalului Luna Bucurestilor (9 mai - 9 iunie).

 

Taxa de participare la Bal este 150 ron sau 135 ron (card fidelitate)

Inscrierile se pot face la bal@victoriei.ro

Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.balulinterbelic.ro

 

Acest eveniment este realizat cu sprijinul Ernst & Young24/7 Dental si Timisoreana.

 

 

 Programul LUNII BUCURESTILOR 2014

 

 

  • vineri 9 mai, 18:30 - Conferinta "Luna Bucurestilor: Cum se distrau bucurestenii in interbelic?", cu istoricul Anita Sterea, la Fundatie (str. Popa Soare 40) -participare pe baza de inscriere la contact@victoriei.ro (intrare libera - locurile sunt limitate)

 

  • vineri 16 mai, 18:30 - proiectie Film de epoca - Sala de Cinema a Cercului Militar National - "Visul unei nopti de iarna" - invitat regizorul Vlad Trandafir -participare pe baza de inscriere la contact@victoriei.ro (intrare libera - locurile sunt limitate)

 

  • joi 22 mai, 20:00 - Balul Bucurestiului Interbelic - Cercul Militar National - Sala Bizantina si Gotica (taxa participare per persoana: 150 ron  sau 135 ron - card fidelitate si grupuri de min 5 persoane)

 

  • sambata 31 mai, 17:00 - Concert Musica Viva: Arii, lieduri si vocalize, cu Musica Viva si soprana Andreea-Madalina Barbu la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti (Conservator) (taxa: 30 ron / 25 ron) - inscriere pe contact@victoriei.ro

 

  • miercuri 4 iunie, 19:00 - proiectie interviuri cu personalitati din "Colturi de Bucuresti", in prezenta regizorului Vlad Trandafir - Colectie de confidente, petrecute in colturi din Bucuresti, impartasite de iubitori de Bucuresti: Neagu Djuvara, Georgeta Filitti, Tiberiu Soare, Vintila Mihailescu, Adina Nanu, Dan C. Mihailescu, Radu Paraschivescu, Paul Ipate si Eugen Istodor, la Urbanesc - participare pe baza de inscriere la contact@victoriei.ro (intrare libera - locurile sunt limitate)

 

  • sambata 7 iunie, 11:00 - Plimbare culturala in Parcul Herastrau (fost Luna Bucurestilor) si zona de nord, cu istoricul Anita Sterea - participare pe baza de inscriere la contact@victoriei.ro (intrare libera - locurile sunt limitate)

 

 

Inscrieri si detalii la contact@victoriei.ro

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24