Articole
01-02-2016

Avestis International SRL a luat nastere in anul 2010 in contextul in care, pe piata de profil, era necesara o societate de profesionisti in domeniul recuperarilor, care sa ofere servicii de recuperare pe cale amiabila, prin intermediul executarii silite si reprezentarea intereselor finantatorilor (societati de leasing, banci sau alte entitati economice) pe segmentul preventiei capitalului investit.

 

In acest sector de nisa din activitatea economica, echipa Avestis a adus o imagine noua concepului de “recuperari”, cu o echipa formata numai din consilieri juridici si avocati, activitatea derulandu-se in limitele cadrului legal si urmand proceduri bine definite.

Datorita prezentei lor in punctele strategice din tara, serviciile de recuperare, reposesie si reprezentare sunt asigurate pe intreg teritoriul national. 

 

Care sunt produsele sau serviciile pe care le ofera?

 

Avestis International raspunde cu promptitudine nevoilor unui mediu de afaceri aflat intr-o continua schimbare, abordand serviciile de recuperare dintr-o noua perspectiva, cea a solutiilor puternic personalizate, adaptate nevoilor reale ale clientilor. Prin sistemul de lucru oferit, vin cu solutii simple, rapide si eficiente, fara a se lasa prinsi in noianul birocratiei sistemului judiciar.

 

Serviciile Avestis acopera intreaga procedura de recuperare:

-          Colectarea creantelor urmarind o procedura stricta, care se poate finaliza cu o reprezentare juridica corecta pentru a constrange debitorul si pentru a rezolva orice ecuatie financiara a acestuia.

-          Reposesia bunurilor pe cale amiabila sau juridica, prin intermediul unei retele extinse de colaboratori, pe care au dezvoltat-o de-a lungul anilor, la nivelul fiecarui judet din Romania.

-          Consultanta si management de caz prin intermediul specialistilor in drept dispusi sa se implice in problema companiei dumnavoastra cu profesionalism. Juristii Avestis ofera o sustinere solida in drept comercial si societar, insolventa, executare silita si alte proceduri speciale comerciale.

 

Care sunt clientii companiei?

 

Serviciile companiei Avestis se adreseaza in special sectorului finaciar-bancar, clientii lor fiind jucatori importanti de pe piata de finantare din Romania. Companii de leasing, banci sau alte entitati juridice private, fac parte din portofoliul nostru de clienti. Pentru Avestis, parteneriatele de afaceri nu sunt simple contracte, ci urmaresc ca o colaborare sa protejeze in primul rand interesele si obiectivele pe termen lung ale partenerului.

 

Testimoniale

 

“Incercand in cateva cuvinte sa descriem partenerul colaborator Avestis vom mentiona urmatoarele:
Colaborand cu societatea Avestis International am gasit in aceasta companie un partener colaborator de incredere – un partener pe care te poti baza atunci cand ai nevoie – cerand toate informatiile, analizand cu atentie toate detaliile, gasind si propunand solutii si alegand impreuna cu noi cea mai buna dintre ele, un partener foarte receptiv nevoilor noastre consultandu-ne asupra nevoilor si gasind solutia legala de a le indeplini, un partener deschis oricaror provocari – in situatiile limita gasind cea mai buna solutie astfel incat sa rezolve situatia, un partener cu o puternica orientare catre noi – in colaborarea cu ei simtim ca fac tot ce este posibil pentru a ne sprijini, se dedica total rezolvarii problemelor noastre.

Totodata, in opinia noastra Avestis International au o echipa de avocati bine pregatiti profesional, dedicati scopurilor noastre comune, meticulosi in tot ceea ce fac, flexibili cand trebuiesc intelese anumite situatii dificile, un sistem de lucru eficient si adaptabil oricaror situatii, cu o echipa de recuperari eficienta.

Totodata, consideram ca firma se afla intr-o continua dezvoltare, mereu in cautarea punctelor slabe pentru a le imbunatati si actionand mereu in sensul perfectionarii activitatii pe toate planurile. “ – Conducerea unei societati de leasing

 

“Colaboratori cu inalt grad de pregatire profesionala, abili si diligenti, sunt echipa care aplica cele mai interesante, moderne si, nu in ultimul rand, profitabile metode de colaborare. Recunoasterea calitatilor si eficientei lor este preponderenta, iar calitatea serviciilor este sustinuta de grija lor fata de interesul tuturor celor cu care relationeaza.” – Executor Judecatoresc

 

“Seriozitatea, promptitudinea si profesionalismul angajatilor Avestis ne-au demonstrat ca aceasta societate dispune de managementul si experienta necesara pentru a activa in acest domeniu.” – Conducerea unei societati comerciale

 

Mai multe pe www.avestis.ro.

 

***

Nume companie: AVESTIS INTERNATIONAL SRL

Domeniu de activitate: Consultanta/Recuperari

Owner / General Manager : Cristina Cornaci

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24