Articole
19-03-2018

 

Aurelia Costache preia conducerea departamentului de Asistență în afaceri al EY România, după ce a coordonat timp de trei ani divizia de consultanță pentru industria serviciilor financiare a companiei.

În ultimii doi ani an, Aurelia a fost implicată de asemenea în înființarea centrului de excelență global al EY pentru automatizare RPA (Robotic Process Automation).

 

„Mă bucur că pot prelua conducerea acestei linii de servicii care are o dinamică extraordinară pe piața din România. Centrul RPA pe care l-am dezvoltat aici ne permite să aducem pe piața locală cele mai inovatoare servicii profesionale care se nasc acum la nivel global. Pe lângă avantajele evidente pentru clienții noștri de aici, care au acum acces la astfel de servicii, cred că mai important este impactul asupra echipei, prin noile oportunități de creștere a specialiștilor din România și prin integrarea lor în proiecte de anvergură globală”, explică Aurelia Costache.

 

Cu o experiență  de peste 20 ani acumulată în calitate de consultant în domeniul bancar și telecom, Aurelia se bucură de o largă recunoaștere profesională pe piața din România, ea ajutând numeroase companii să își îmbunătățească gradul de utilizare a sistemelor informatice, aliniind funcția IT obiectivelor strategice de business ale firmelor. De asemenea, a coordonat diverse proiecte din zonele de Business Intelligence, Data Governance, reorganizarea proceselor de afaceri, conformitatea cu diferitele reglementări, precum și securitate și continuitatea afacerii. În plus, a oferit asistență în cadrul proiectelor de înființare de noi bănci, precum și în proiecte de transformare a rețelelor de sucursale, a modului de servire a clienților și de remodelare a proceselor de business din cadrul instituțiilor bancare.

 

Aurelia deține un EMBA în cadrul Ecole Nationale des Ponts et Chaussees Paris și o diplomă postuniversitară în Afaceri Internaționale din partea Universității din Edinburgh. De asemenea, deține mai multe certificări internaționale: Certified Information System Auditor (CISA), Certified Information Securty Maneger (CISM), ISMS Lead Auditor, Lean Practitioner și Professional Project Manager (PMP). Aurelia a participat în mod activ în cadrul mai multor organizații profesionale din Romania: Comitetul IT&C al AmCham, Comitetul pentru Inovație și Tehnologie al Consiliului Investitorilor Străini sau proiectul "1001 start-ups" al organizației Romanian Business Leaders.

 

"În contextul digitalizării și al provocărilor de pe piața forței de muncă, alături de presiunea generată de creșterea complexității reglementărilor privind protecția datelor, echipa EY Advisory, consolidată acum prin leadership-ul și experiența Aureliei, va sprijini clienții noștri din România să gestioneze incertitudinile actuale și să fie parte din schimbarea care redefinește toate industriile la nivel global", spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

 

 

****

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 250.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 31,4 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2017. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei 770 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet: www.ey.com

 

 

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24