Articole
29-03-2015

Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza, in parteneriat cu British Council, seminarul „Auditul lingvistic in procesul de recrutare”. Evenimentul, care se adreseaza practicienilor de resurse umane (specialisti, manageri si directori de resurse umane) din companii, va avea loc pe data de 21 aprilie 2015, intre orele 17.30 – 19.00, la sediul A_BEST din Bucuresti (B-dul Dacia nr. 39).

 

In prima parte a intalnirii, Nicoleta Stroie – Head of Corporate Course Department, la Centrul de Limbi Straine A_BEST, va vorbi despre „Rolul auditului lingvistic in procesul de recrutare” si va sublinia importanta acestui proces, cu ajutorul caruia o companie poate evita barierele lingvistice si culturale pe piete straine noi sau in expansiune.

 

“Pe cat de importanta este prezentarea si imaginea companiei, pe atat de importante sunt si abilitatile lingvistice ale angajatilor companiilor care realizeaza afaceri la nivel international, prin urmare, specialistii de resurse umane joaca un rol essential in selectarea si formarea acestora,” spune Nicoleta Stroie.

 

In a doua sesiune a seminarului, Sam Stevenson Assistant Teaching Centre Manager la British Council va sustine un discurs pe tema „The value of English for Business: language assessment and growth.” In contextul economic actual, tot mai competitiv, cunoasterea limbii engleze a devenit indispensabila pentru comunicarea in mediul de afaceri. Invitatul British Council va prezenta cateva studii privind impactul pe care cunoasterea limbii engleze de catre angajatii companiilor il are asupra performantei organizatiilor la nivel international, indiferent de sectorul de activitate al acestora.

 

Ultima parte a evenimentului „Auditul lingvistic in procesul de recrutare” va fi dedicata unei sesiuni de Networking.

 

La eveniment pot participa practicienii de resurse umane din companii, in limita locurilor disponibile.

 

Cand si unde?

Seminarul va avea loc marti, 21 aprilie  2015, in intervalul 17:30 – 19.00, la sediul Centrului de Limbi Straine A_BEST din B-dul Dacia, nr. 39, et.1, Sector 1, Bucuresti (vezi harta).

 

Despre A_BEST   

Centrul de Limbi Straine A_BEST a fost infiintat in 2008, iar in cei peste sase ani de activitate a reusit sa se remarce pe piata de profil. Inca de la inceput, echipa sa a aratat deschidere fata de toti partenerii si clientii cu care a colaborat. In prezent, Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI, ECL) este o companie ce ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati;  testari LCCI; testari ECL; pre-testari Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24