Articole
22-12-2014

Intr-o lume extrem de agitata, in care taskurile de zi cu zi se succed cu o viteza ametitoare, de cele mai multe ori lasam pe plan secund lucruri care conteaza cu adevarat. Lipsa de timp, un stil de viata relativ sanatos sau ideea ca „nu mi se poate intampla nimic acum” ne determina sa neglijam un aspect extrem de important: sanatatea. Pentru astfel de cazuri, putem apela, la fel ca in aproape orice alt domeniu, la un specialist dedicat, care sa ne propuna un plan de asigurare de sanatate privata adecvat nevoilor si cerintelor noastre.

 

Un astfel de specialist este brokerul de asigurari MediHelp International, unul dintre cei mai mari furnizori de asigurari de sanatate private cu acoperire internationala, din Europa Centrala si de Est. Cu o experienta de peste 15 ani in Romania, MediHelp International imbina cu succes asigurarea de sanatate cu asistenta in caz de nevoie, oferind astfel un pachet complet, o premiera pe piata locala. In cazul in care conceptul de asigurare privata de sanatate nu va este familiar, consultantii MediHelp sunt cei care va vor explica inca de la inceput ce anume presupune un astfel de serviciu, ce beneficii va poate oferi si de ce este un element extrem de important in viata oricarui. Dupa faza de pre-vanzare, consultantii se vor implica de fiecare data cand intampinati o problema medicala, trebuie sa gestionati relatia cu un spital sau clinica sau sa vi se deconteze serviciile medicale.

 

Printre cele mai importante beneficii ale asigurarilor sanatate private oferite de catre MediHelp International se numara acoperirea internationala. Acest lucru inseamna ca puteti beneficia de ingrijire medicala in orice spital sau clinica din Europa sau din intreaga lume. Cei mai buni medici, cele mai noi aparaturi sau cele mai avansate proceduri va pot fi la indemana, la doar un telefon distanta, datorita pachetelor de asigurare privata de sanatate de la MediHelp. Fie ca alegeti un pachet cu o asigurare medicala internationala cu acoperire europeana sau internationala, Call Center-ul dedicat se va ocupa de problema dumneavoastra, oferindu-va suport pe intreaga durata, pana la rezolvarea cazului.

 

Un astfel de plan de asiguarare de sanatate ofera o limita de acoperire de peste 1 milion de Euro pe an, ce poate include costuri diferite, precum:

-          Spitalizare si alte costuri asociate

-          Servicii medicale in ambulatoriu

-          Evacuare aeriana, un serviciu extrem de solicitat, oferit in parteneriat cu unii dintre cei mai buni specialisti din lume

-          Tratament pentru cancer

-          Servicii de transplant

-          Toate serviciile de urgenta, in regim 24/7

 

In cadrul unei astfel de asigurari de sanatate private, cu acoperire internationala, oferita de catre MediHelp International, pot fi incluse si nasterea si ingrijirea nou-nascutului. Acesta este un beneficiu extrem de interesant, avand in vedere ca va pune la dispozitie cea mai buna ingrijire medicala si cei mai buni specialisti intr-un moment extrem de important.

 

Asigurarile private de sanatate de la MediHelp sunt cuprinse in diferite planuri, care variaza in functie de costuri si beneficii, de la ingrijirea esentiala, la MediHelp Superior Plan, o schema de asigurare cu cea mai mare limita de acoperire de pe piata, de pana 2.5 milioane de euro pe an.

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24