Articole
10-02-2015

Incepand de sambata, 21 februarie, de la ora 15:00, puteti participa la Atelierul de tehnici de Relaxare, sustinut de Marcela Andrei si organizat de Fundatia Calea Victoriei.

 

De multe ori, seara sau in weekend, nu reusim sa ne deconectam de la activitatile cotidiene si sa trecem de la ritmul alert si solicitant de la birou la atmosfera calma si odihnitoare pe care ne-o poate oferi viata personala. Fundatia Calea Victoriei ne propune trei intalniri dedicate experimentarii si insusirii unor metode de relaxare foarte eficiente, care ne pot imbunatati stilul de viata si ne pot ajuta sa ne bucuram mai mult de timpul nostru liber.

 

Exercitiile si tehnicile pe care actrita Marcela Andrei ni le va dezvalui sunt practicate de actori, dansatori, cantareti sau sportivi care le folosesc inaintea unor spectacole sau competitii, pentru a avea rezultate mai bune sau pentru a se putea concentra mai usor. Dar pot fi, de asemenea, solutii pentru a va bucura cu adearat, mai prezent, de momentele frumoase ale vietii personale.

 

Participantii vor invata cateva exercitii pe care mai apoi le vor putea folosi de cate ori au timp sau de cate ori simt ca este nevoie. Exercitiile practice pe care le vom face vor avea un fond muzical de relaxare.

 

Ce vom face la atelierul de tehnici de relaxare:

  • discutam despre si aplicam diverse tehnici de relaxare, la indemana tuturor
  • muzica de relaxare sau chiar sunetele din natura. Participantii vor fi indrumati sa gaseasca acea muzica sau acele sunete la care reactioneaza.
  • exercitii de relaxare cu ajutorul respiratiei – toracicaa, diafragmatica (abdominala), combinata
  • exercitii de relaxare progresiva
  • exercitii de relaxare profunda
  • recomandarea unor exercitii de facut individual, acasa
  • alte metode de relaxare, cu un efect relativ rapid

 

La intalnirile noastre va recomandam sa purtati o tinua lejera si incaltaminte comoda.

 

Lector: Marcela Andrei
Data incepere: 21 februarie 2015; Ora curs: 15:00

Numar ateliere: 3

Frecventa zilnica: saptamanal, sambata

Cost: 150 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 135 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri - B-dul Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24